Samsunspor - Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda? (İşte ilk 11'ler)

Orhan Gülek
26.11.2023 - 08:35 | Son Güncellenme: 26.11.2023 - 15:12

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Samsunspor ile karşı karşıya geliyor. İşte maçın ilk 11'i ve tüm detayları

Samsunspor - Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda? (İşte ilk 11'ler)

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, Samsunspor'a konuk oluyor. Karadeniz ekibi, kendi evinde galibiyet için mücadele edecek. Beşiktaş ise Rıza Çalımbay ile tekrardan yükselişe geçmek için 3 puanın peşinde olacak.

Kara Kartal seri peşinde

Siyah-beyazlı takım, bu sezon teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde ikinci resmi maçına çıkacak. Beşiktaş, milli aradan önce oynadığı son müsabakada RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup etmişti.

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan siyah-beyazlılar, haftaya 22 puanla 5. sırada girdi.

Samsunspor, kötü gidişata "dur" demek istiyor

Süper Lig'de çıktığı 12 maçın 2'sini kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 8'inden mağlup ayrılan Yılport Samsunspor ise 8 puanla 19. basamakta yer aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Samsunspor kamp kadrosu belli oldu! 3 yıldız yok!
Habere Git

Samsunspor ile Beşiktaş'ın eksikleri

Siyah-beyazlı takımda sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal, Milot Rashica, Eric Bailly, Jean Onana, Salih Uçan, Daniel Amartey, Emrecan Tayyip Talha ve Bakhtiyor Zaynutdinov ile kart cezalısı Ante Rebic, kamp kadrosuna dahil edilmedi.
 
Geride kalan 12 haftada 8 puan toplayan Yılport Samsunspor haftaya 19. sırada girdi. Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Fofana forma giyemeyecek.

İki takım için de çok önemli!

Samsunspor deplasmanı Beşiktaş için çok şey ifade ediyor. İlk sınavında galibiyet alan Rıza Çalımbay için ayrı önem taşıyor. Zirve takibi açısından kritik. Eksik oyuncuların yokluğunda yedeklerin test sınavı. Ara transfer dönemde yol ayrılığı için önemli veri. Sakatlıktan çıkanların son durumunu gösterme sahnesi. Seçime bir hafta kala, bu süreci etkileyecek sonuç. Özet ile maçın önemi her açıdan fark yaratıyor. Ev sahibi için de lige tutunma adına önemi yüksek. Sadece Beşiktaş değil; rakip, şampiyonluk yarışı ve düşme hattı gibi geniş yelpazeye etki edecek.

Samsunspor - Beşiktaş maçı ilk 11'ler

  • Samsunspor: Samsunspor: Okan, Soner, Drongelen, Lubomir, Zeki, Taylan, Bennaser, Emre Kılınç, Holse, Ntcham, Marius

     

  • Beşiktaş: Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Oxlade-Chamberlain, Gedson, Onur, Muleka, Cenk

Ligde 60. randevu

Kara Kartal, Samsunspor ile ligde 60 kez karşı karşıya geldi. SiyahBeyazlılar bu maçlarda 33 defa galip gelirken Karadeniz temsilcisi ise 11 kez galip geldi. İki takım, 16 kez sahadan beraberlik ile ayrıldı. Söz konusu maçlarda Beşiktaş, 96 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde de 56 gole engel olamadı. İkili arasında oynanan son müsabakada Samsunspor, Beşiktaş’ı İstanbul’da 1-0 mağlup etmişti.

Samsunspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak ve 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. 

Karşılaşma beIN Sport ekranlarından canlı yayımlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler