Transfer | Beşiktaş, Bandırmaspor'un Golcüsü Philippe Keny İle Anlaştı

Akın Ungan
24.07.2022 - 19:28 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 23:44

Beşiktaş, Bandırmaspor'un santrforu Philippe Keny ile anlaştı. Siyah-Beyazlılar'ın transferde ödeyeceği bonservis bedeli ve sözleşme detayları belli oldu.

Transfer | Beşiktaş, Bandırmaspor'un Golcüsü Philippe Keny İle Anlaştı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlı takım, Weghorst ve Muleka'nın ardından hücum bölgesine bir takviyede daha bulundu.

Beşiktaş Philippe Keny ile anlaştı

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Philippe Keny için harekete geçti. Kara Kartal, Bandırmaspor'un golcüsü ile anlaşma sağladı.

900 bin Euro + bonus ve yüzde 15 pay

Beşiktaş, Bandırmaspor'a Keny için 900 bin Euro bonservis bedeli, bonuslar ve bir sonraki satışta elde edilen kardan yüzde 15 pay verecek. Siyah-Beyazlı kulübün, önümüzdeki günlerde transferi duyurması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a kötü haber! Antrenmanda sakatlandı...
Habere Git

36 maçta 14 gol, 7 asist

18 Mayıs 1999 doğumlu Philippe Keny, Fransa'nın UMS Montélimar takımında futbola başladı. Tours B ve LB Châteauroux kulüplerinde forma giyen 23 yaşındaki Senegalli, Temmuz 2021'de Bandırmaspor'a transfer oldu. Keny, geçtiğimiz sezon 36 maçta görev alırken, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı ve 7 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler