Transfer haberleri | Beşiktaş, Hannibal Mejbri'nin peşinde

11.09.2023 - 09:02 | Son Güncellenme: 11.09.2023 - 09:17

Roberto Pereyra transferinden istediği sonucu alamayan Beşiktaş, Manchester United'da forma giyen Tunuslu on numara oyuncusu Hannibal Mejbri'nin peşinde.

Transfer haberleri | Beşiktaş, Hannibal Mejbri'nin peşinde

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bu sezon birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna katan ve son olarak da Tayfur Bingöl ile sözleşme imzalayan Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, on numara pozisyonu için girişimlerini sürdürüyor.

Dün hazırlık maçında Fatih Karagümrük'ü Ghezzal ve Rebic'in attığı gollerle 2-0 mağlup eden Siyah-Beyazlı ekip, transferde rotasını İngiltere'ye çevirdi.

Beşiktaş, Hannibal Mejbri ile ilgileniyor

Manchester Evening News sitesinde yer alan habere göre; Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United forması giyen ancak fazla süre alamayan Hannibal Mejbri’yi kadrosuna katmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de bir oyuncuyla yollar ayrılıyor!
Habere Git

Satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapıldı

Siyah-Beyazlı ekibin Tunuslu oyuncu için İngiliz ekibine ilk etapta satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu ancak Manchester United'ın bu teklife sıcak bakmadığı belirtildi.

Haberde, Türkiye'de transfer döneminin 15 Eylül'e kadar devam ettiği ve Beşiktaş'ın 20 yaşındaki oyuncu için yeni bir kiralama teklifi yapması için yeterli sürenin olduğu ifade edildi.

Hannibal Mejbri'nin performansı

Bu sezon Premier Lig 2'de sadece 1 maçta süre alan Hannibal Mejbri'nin sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor. Genç oyuncu A takımda şu ana kadar 3 karşılaşmada forma giydi.

İlgini Çekebilir
Nicolas Pepe'ye Trabzon'da coşkulu karşılama!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler