Beşiktaş'tan transferde Domenico Berardi hamlesi

14.10.2024 - 09:17 | Son Güncellenme: 14.10.2024 - 09:30

Takımdaki eksikleri gidermek için devre arasını bekleyen Beşiktaş'ta İtalyan futbolcu Domenico Berardi ismi gündeme geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan transferde Domenico Berardi hamlesi

Avrupa ve Süper Lig'de son haftalarda istediği sonucu alamayan Beşiktaş'ın en büyük hedefi ligde şampiyonluk yaşamak. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, ara transfer dönemi gelmemesine rağmen şimdiden çalışmalarına başladı. Siyah beyazlılar Ciro Immobile ve Cher Ndour'un ardından kadrosuna 3. İtalyan futbolcuyu transfer etmek istiyor.

Domenico Berardi gündeme geldi

Fotomaç'ın haberine göre; Hollandalı hocanın kurmay isimlerle yaptığı görüşmelerde Domenico Berardi ismi gündeme geldi. Yönetim, Van Bronkhorst'un talepleri doğrultusunda transfer yapmayı planlıyor. Hollandalı çalıştırıcı da başta forvet arkası, kanat ve merkez orta saha olmak üzere birçok pozisyona transfer istiyor.

Immobile ikna edecek

1994 doğumlu futbolcu Serie B ekiplerinden Sassuolo'da forma giyiyor. Düzenli olarak İtalya milli takımına da çağrılan Berardi'yi milli takımdan arkadası Ciro Immobile ikna etmeye çalışacak.

Sözleşmesi 2027'de bitiyor

Kulübü ile olan sözleşmesi, 30 Haziran 2027 tarihinde sona erecek olan 30 yaşındaki 1.83 boyundaki İtalyan yıldız sol ayağını etkili bir şekilde kullanıyor, hem forvet arkasında hem de sağ kanatta görev yapabiliyor.

Sakatlıktan yeni döndü, 1 maç oynadı

İtalya'dan ve yurt dışından başka takımlarından ilgilendiği Domenico Berardi bu sezon sakatlığı nedeniyle Sassuolo formasıyla sadece bir maçta forma giyebildi. Sakatlığını yavaş yavaş atlatan yıldız futbolcu 8. haftası geride kalan Serie B'da 1 maçta 16 dakika süre aldı ve 1 gol attı.

Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler