Beşiktaş'a Adem Ljajic müjdesi! İlk görüşme yapıldı...

09.12.2021 - 09:23 | Son Güncellenme: 09.12.2021 - 09:40

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Sırp futbolcu Adem Ljajic'in siyah beyazlı takımdan ayrılmak üzere.

Beşiktaş'a Adem Ljajic müjdesi! İlk görüşme yapıldı...

Beşiktaş'ta Douglas, Jeremain Lens ve Fabrice N'Sakala ile kadro dışı kalan 4 futbolcudan biri olan 30 yaşındaki Adem Ljajic'in Serie A'ya geri dönmeye hazırlandığı ileri sürüldü.

Beşiktaş'ın 2018-2019 sezonu başında kadrosuna kattığı orta saha oyuncusunun,  Serie A ekibi ekiplerinden Salernitana ile görütüğü ifade edildi.

Salernitana ile görüşüyor

“fi chajes.net”in haberine gör Beşiktaş'ta kadro düşünülmeyen Adem Ljajic, 6 sezon forma giydiği İtalya'ya geri dönerek yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Sırp oyuncu bu doğrultuda Salernitana'dan gelen görüşme teklifini kabul etti.

İlk teklif beğenilmedi

İlk görüşmede Çizme temsilcisinin yaptığı teklif Adem Ljajic ve menajeri tarafından yeterli  bulunmadı. Beşiktaş'tan yıllık 3.5 milyon euro alan tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde Salernitana ile yeniden masaya oturacağı vurgulandı.

PAOK'da istemişti

Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek olan Adem Ljajic'i son olarak Yunan kulübü PAOK istemişti. Beşiktaş'tan 3.3 milyon Euro kazandığı belirtilen Adem Ljajic için 1.3 milyon Euro'luk bir maaş ödemesi gerçeklteştirme teklifinde bulunan Paok, kalan 2 milyon Euro'luk kısmın Beşiktaş tarafından karşılanmasını önermiş ancak siyah beyazlı ekip tarafından kabul edilmemişti.

Adem Ljajic'in kariyeri

Beşiktaş kariyeri boyunca çıktığı 85 müsabakada 18 gol 26 asist üreten ve kariyerinde Partizan, Fiorentina, Roma, Inter ve Torino formaları da giyen 29 yaşındaki Sırp yıldız Ljajic, 2018'de Torino'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelmiş 2019'da ise 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadroya katılmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler