Beşiktaş'a Alex Teixeira'dan iyi haber

09.09.2021 - 20:51 | Son Güncellenme: 10.09.2021 - 00:02

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sakatlığı düzelen Alex Teixeira'da antrenmana çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Alex Teixeira'dan iyi haber

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 11 Eylül Cumartesi günü oynanacak karşılaşma öncesi siyah-beyazlılara sevindirici bir haber geldi.

Alex Teixeira Malatya maçında oynayacak mı?

Beşiktaş'ta sakatlığını büyük ölçüde atlatan Alex Teixeira da bu akşamki idmana çıktı. Brezilyalı futbolcunun iyileşmesi yüzleri güldürdü. Ancak sambacının Yeni Malatya maçında oynayıp oynamayacağı henüz netleşmedi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın tekrar sakatlanma riski olduğu için Alex'i kadroya alma konusunda kararsızlık yaşadığı ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Dortmund maçına saklayabileceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Josef ve Alex Teixeira'dan Coutinho müjdesi
Habere Git

Pjanic ilk kez Beşiktaş idmanında

Öte yandan yeni transfer Miralem Pjanic de siyah-beyazlı takımla ilk antrenmana çıktı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çalışmada yer alan yıldız futbolcu imzayı attıktan sonra ülkesinin milli takımına gitmişti. Bosna Hersek'in Kazakistan ile 2-2 berabere kaldığı maçta 1 gol, 1 asistle göz dolduran Pjanic'in hazır görüntüsü teknik ekibi sevindirdi. 

Umut Meraş antrenma katılmadı

Siyah-beyazlıların antrenmanında sakatlığı bulunan bir başka yeni transfer Umut Meraş ise yer almadı. Beşiktaş, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

Senin için hazırladığımız haberler