Beşiktaş'a Almanya'dan rakip çıktı

18.12.2015 - 12:29 | Son Güncellenme: 18.12.2015 - 12:43

Yaklaşan ara transfer öncesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Altınordu'dan resmen istediği genç stoper Çağlar Söğüncü'yü Alman Ligi'nin önemli takımlarından Köln'de kadrosuna katmak istediği bildirildi..

Pazartesi günü İzmir'e geleceği bildirilen Köln Sportif Direktörü Jörg Schmadtke'nin genç futbolcuyu Altınordu'nun Adana Demirspor'la oynayacağı maçta izleyeceği ve daha sonra Başkan Seyit Mehmet Özkan'la masaya oturacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın 1 milyon 750 bin Euro'luk teklifini, "Sezon sonunda görüşelim" diyerek beklemeye alan Özkan'ın, Çağlar'ı daha yüksek bir fiyata Avrupa'ya göndermekten yana olduğu ifade edildi.

Köln'ün yanı sıra İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'nin de son hafta Altınordu'nun Karşıyaka ile oynayacağı derbiye temsilci göndereceği öğrenildi. Başkan Özkan'ın genç stoperini Türkiye'de 3, Avrupa'da 5 milyon Euro'dan aşağı satmak istemediği bildiridi.

Altınordu, daha önce Halil İbrahim ve Gökhan Yılmaz'ı da 1 milyon Euro'ya Antalyaspor'a vermişti. Halil İbrahim Altınordu'dan ayrılarak yeni takımıyla idmanlara başlarken, Gökhan sezon sonunda Akdeniz ekibine gidecek.

Senin için hazırladığımız haberler