Beşiktaş'a Ante Rebic müjdesi! Yeni adresi...

Özgür Koç
09.07.2024 - 09:59 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 10:11

Beşiktaş'a yüksek maliyetine rağmen büyük hayal kırıklığı yaratan Ante Rebic'ten müjdeli haber geldi. Hırvat futbolcuya İtalya'dan talip çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Ante Rebic müjdesi! Yeni adresi...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş 30 yaşındaki Hırvat kanat oyuncusu Ante Rebic'i sezon başında Serie A devi Milan'dan bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

Performansıyla hayal kırıklığı yarattı

Kariyenri boyunca Avrupa'nın kalbur üstü takımlarında forma giyen Rebic, siyah beyazlı takımda ise beklentilerin altında kaldı. Hırvat oyuncu geride kalan sezonda Beşiktaş formasıyla 23 maçta 691 dakika sahada kaldı. 30 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 1 gol ve 5 asist kaydetti. 

Beşiktaş, Rebic'in yüksek maliyetinden kurtulmak istiyor

Beşiktaş bir yıl daha sözleşmesi bulunan Rebic'le yollarını ayırmak istiyor. Hırvat futbolcu ise siyah beyazlı takımdan aldığı yıllık ücrete yakın bir teklif gelmeden ayrılmayı düşünmüyor.

Tecrübeli oyuncu bu sezon Beşiktaş'tan 2.5 milyon Euro garanti ücreti, 280 bin euro imza parası olmak üzere toplamda 2 milyon 780 bin Euro kazanacak.

Hellas Verona talip oldu

Öte yandan Serie A ekibi Hellas Verona, Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un gelecek sezonun planlamasında yer almayan 30 yaşındaki kanat oyuncusuna talip oldu. İtalyan ekibi Ante Rebic'i transfer etmek istiyor. 

Beşiktaş kolaylık sağlayacak

Beşiktaş'ın da Ante Rebic için resmi transfer teklifi beklediği ve teklifin ardından Hellas Verona'ya kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler