Beşiktaş, Agustin Sandez'i Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
23.02.2023 - 11:59 | Son Güncellenme: 23.02.2023 - 12:08

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Arjantin'de Boca Juniors forması giyen sol bek oyuncu Agustin Sandez ile ilgileniyor. Detaylar.

Beşiktaş, Agustin Sandez'i Transfer Listesine Aldı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Arthur Masuaku'nun sözleşmesindeki 2.2 milyon Euro'luk opsiyon maddesini kaldırmak için West Ham United ile yeniden görüşmelere başlayan Beşiktaş, bir taraftan da sol bek arayışlarını sürdürüyor.

Beşiktaş, Agustín Sandez ile ilgileniyor

Transfer döneminde Onur Bulut, Omar Colley ve Alexandru Maxim gibi oyuncuları kadrosuna katan siyah-beyazlı takım, Arjantin Ligi ekiplerinden Boca Juniors forması giyen Agustín Sandez ile ilgileniyor.

Beşiktaş, Agustin Sández'i yakından takip ediyor

Planeta Boca Juniors sitesinde yer alan habere göre; Türkiye Süper Lig'in dev takımlarından Beşiktaş'ın, Agustin Sández'i yakından takip ettiği ancak henüz bir teklif yapmadığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Süper Lig için Play-off istedi
Habere Git

Bu sezon 3 maçta süre aldı

Kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2026 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki sol bek oyuncu bu sezon 3 maçta sahaya çıktı ve 270 dakika süre aldı.

1 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1 milyon Euro olan Arjantinli oyuncu, Boca Juniors kariyerinde oynadıpı 35 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti. 

Öte yandan Boca Juniors, Arjantin Ligi'nde 4. hafta sonunda topladığı 7 puanla yedinci sırada bulunuyor.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | F.Bahçe, Fildişi Sahili oyuncuyla anlaştı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler