Beşiktaş'a asist kralı sağ bek

21.06.2018 - 09:36 | Son Güncellenme: 21.06.2018 - 12:36

Hafta sonunda Fransa'ya giderek Lyon kulübünden Rafael'i bizzat isteyecek olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, bu teklife olumsuz yanıt alması durumunda, rotasını bu kez Danimarka'ya çevirmesi bekleniyor.

Beşiktaş'a asist kralı sağ bek
Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine kadrosunu ilk olarak bir 'sağ bek' alarak güçlendirmek isteyen siyah beyazlılar, ellerindeki listeyi genişletme kararı aldı.
Hafta sonunda Fransa'ya giderek Lyon kulübünden Rafael'i bizzat isteyecek olan Başkan Orman'ın, bu teklife olumsuz yanıt alması durumunda, rotasını bu kez Danimarka'ya çevirmesi bekleniyor.
Brondby formasıyla 25 maçta 2 gol atıp tam 11 asist yapan İsveçli sağ bek Larsson için kulübüyle temas kurulması kararı alındı.
Bayern Münih'ten 12 asist yapan Kimmisch'ten sonra Avrupa'nın en fazla asist yapan sağ beki olan 28 yaşındaki Larsson'u gündeme getiren ise Davy Klaassen'in menajeri Sören Lerby oldu.
Danimarkalı menajerle devam eden dirsek teması sırasında Larsson ismi masaya geldi ve istatistikleri dikkat çekti.
PERES TORİNO'YU REDDETTİ Transferde adı Beşiktaş ile anılan Bruno Peres ile ilgili İtalya basınından yeni bir iddia geldi.
Habere göre; Bruno Peres için Serie A ekibi Torino'dan transfer teklifi geldi.
Eski takımı Torino'nun yıllık 1,5 milyon euro'luk maaş teklifini reddeden Peres'in İtalya'dan ayrılmayı düşündüğü iddia edildi.
Torino'nun Roma'ya bonservis olarak ise 7 milyon euro teklifte bulunduğu iddia edildi.
28 yaşındaki Brezilyalı, 2017'de 12.5 milyon euro'ya Torino'dan Roma'ya gitmişti.

(Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler