Beşiktaş'ta Sakatlığı Olan Dele Alli Ve Rachid Ghezzal'ın Son Durumu

Akın Ungan
21.09.2022 - 17:40 | Son Güncellenme: 21.09.2022 - 18:07

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Dele Alli ve Rachid Ghezzal'ın son durumları merak konusu oldu. Siyah-Beyazlılar'a iki oyuncudan bir iyi, bir kötü haber geldi.

Beşiktaş'ta Sakatlığı Olan Dele Alli Ve Rachid Ghezzal'ın Son Durumu

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Rachid Ghezzal ve Dele Alli'nin durumları problem oluşturdu. Hücum organizasyonlarında büyük rol sahibi olan Ghezzal'ın son 5 lig maçını kaçırması Siyah-Beyazlılar'ı büyük bir sıkıntıya sokarken, yeni transfer Dele Alli'nin sakatlığı işlerin daha da kötüleşmesine sebep oldu.

Dele yarın dönüyor, Ghezzal'ın ağrıları var...

Bein Sports'un haberine göre Beşiktaş'ın hücumdaki en önemli silahlarının son durumları belli oldu. Haberde Dele Alli'nin yarın takıma döneceği ifade edilirken, Rachid Ghezzal'ın ise ağrılarının olduğu ve Pazartesi gününe kadar takip edileceği kaydedildi.

Hücumun anahtarı

Ekim 2020'de Premier Lig ekibi Leicester City'den kiralanan ve Ağustos 2021'de 3 milyon Euro karşılığı bonservisi alınan Rachid Ghezzal, geldiği günden beri Siyah-Beyazlılar'ın en önemli hücum silahlarından biri oldu. 2020/21 sezonunda elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Cezayirli futbolcu, yaptığı 17 asist ile Süper Lig Asist Kralı oldu.

Yeni sezona çok iyi başlamıştı

Ghezzal bu sezon ise Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftanın 5'ini kaçırdı. Yalnızca ilk 2 lig maçında forma giyebilen 30 yaşındaki kanat oyuncusu, yeni sezona çok iyi başlamıştı. Görev aldığı 2 karşılaşmada 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Rachid Ghezzal, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
LASK'ta Ismael'in başını futbolcular konseyi yemişti
Habere Git

Dele ikinci maçında golle tanıştı

Sezon başında sürpriz şekilde Everton'dan Beşiktaş'a kiralık olarak gelen yıldız futbolcu Dele Alli ise Siyah-Beyazlı forma ile 2 maça çıktı. İlk maçında Sivasspor'a karşı mücadele eden Dele Alli, 78 dakika sahada kaldı. 2. karşılaşması ise MKE Ankaragücü deplasmanıydı. İngiliz futbolcu bu maçta gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler