Beşiktaş’a bir müjde daha! Alex Teixeira'dan sonra o da geliyor

09.08.2021 - 00:03 | Son Güncellenme: 09.08.2021 - 13:46

Leicester ile anlaşan Beşiktaş, Rachid Ghezzal'i pazartesi gecesi İstanbul'a getirecek. Cezayirli yıldızın Rizespor maçına yetiştirilmesine çalışılacak.

Beşiktaş’a bir müjde daha! Alex Teixeira'dan sonra o da geliyor

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş haftanın ilk günü iki yıldız futbolcuya birden kavuşmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların her konuda anlaşmaya vardığı Alex Teixeira pazartesi öğleden sonra İstanbul’da olacak.  

Alex Teixeira'ya taraftar karşılaması yok

Kulüpten yapılan açıklamada, "“Brezilyalı futbolcu Alex Teixeria 9 Ağustos Pazartesi günü saat 16:50’de İstanbul Havalimanı Genel Havacılık terminaline iniş yapacaktır. Oyuncunun karantina süreci olduğundan dolayı taraftar karşılaması yapılmayacaktır.” ifadeleri yer almıştı. 

Ghezzal de gece İstanbul'da olacak

Ancak son gelen haberlere göre Beşiktaşlı taraftarların mutluluğu Brezilyalı 10 numara ile sınırlı kalmayacak. Leicester City ile anlaşan Beşiktaş, Rachid Ghezzal'i de pazartesi gecesi İstanbul'a getirmeyi planlıyor.  

Lisans işlemleri hemen başlatıldı 

A Spor, Ghezzal’in de hafta başı itibariyle yeniden siyah-beyazlı renklere katılacağını duyurdu. Lisans işlemleri başlatılan Cezayirli yıldızın Çaykur Rizespor maçında oynama ihtimali de yüksek.

İlgini Çekebilir
Teixeria geliyor ama taraftar gidemiyor
Habere Git

Transferi Beşiktaş ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirdi

Beşiktaş, geçen sezon attığı 8 gol ve yaptığı 17 asistle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ghezzal ile de tekrar anlaştı Transferi Beşiktaş ile Galatasaray arasında yoğun bir rekabete sahne olan 29 yaşındaki futbolcu eski kulübünü tercih etti. 

Kartal, hem Ghezzal hem de Leicester ile anlaştı

Siyah-beyazlıların 2.3 milyon Euro artı bonuslar karşılığında Rachid Ghezzal ile anlaşma sağladığı ifade edilmişti. Beşiktaş bu futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Leicester City ile de 3 milyon Euro’ya el sıkıştığı belirtiliyor.  

Emre Kocadağ ilk sinyalleri vermişti

Geçtiğimiz hafta sonu A Spor'a bağlanan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, imza atılmadan transferin bitmeyeceğini vurgulayarak; Ghezzal transferine ilişkin ilk sinyalleri şu sözlerle vermişti:

 

"Biz kendi şartlarımıza uyan şekilde transferleri bitirmeyi istiyoruz. Yapamadığımız transferler de olabilir süreç içerisinde. Bahsettiğiniz rakamlardan (3.8 milyon Euro) daha düşük rakamlar konuşuluyor. Süreç olumlu ilerliyor. Ama Başkanımız da 'İmza atılmadan bu işlere bitildi denmez' demişti. Hem kulübüyle hem de oyuncuyla prensip anlaşmasına vardık..."

Senin için hazırladığımız haberler