Beşiktaş'a bir Portekizli transferi daha! Rota Serie A devi

11.09.2024 - 01:15 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 01:29

Sol bek transferi için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ın transferde rotası Serie A'nın dev kulübü Napoli'nin Portekizli yıldızı Mario Rui oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'a bir Portekizli transferi daha! Rota Serie A devi

AJANSSPOR-ÖZEL

Trendyol Süper Lig'de sezona hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, transfer dönemi bitmeden önce sol bek rotasyonuna bir ekleme yapmak istiyor.

Beşiktaş'ta o iki isim ayrılırsa transfer yapılacak!

Beşiktaş, Jean Onana ve Daniel Amartey'in takımdan ayrılması durumunda açıkalacak yabancı kontenjanı ile sol bek transferini bitirmek için düğmeye basacak.

Beşiktaş'ın hedefi Napoli'nin yıldızı

Siyah-Beyazlılar, yabancı kontenjanında gerekli boşluğu yarattığı takdirde Seri A ekibi Napoli'nin Portekizli sol bek oyuncusu Mario Rui'ye imza attırmaya çalışacak.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol: "Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa'yı aratmayacak"
Habere Git

Napoli ile Serie A şampiyonu oldu

2018'de de Roma'dan Napoli'ye 5.7 milyon Euro'ya transfer olan Mario Rui takımı ile 5 sezonda 227 maça çıkarken; 3 gol, 26 asist yaptı. 33 yaşındaki deneyimli bek takımı ile 2022-2023 sezonunda Serie A'da şampiyonluk sevinci yaşadı.

Geçen sezon Napoli ile 22 maça çıkan Portekizli sol bek 7 asist yaptı.

Portekiz Milli Takımı ile 12 maça çıktı

2011'den bu yana İtalya topraklarında top koşturan başarılı oyuncu kariyerinde 12 kez Portekiz Milli Takımı formasını sırtına geçirdi.

Beşiktaş'ta 4. Portekizli olacak

Siyah-Beyazlılar'ın hali hazırda kadrosunda Rafa Silva, Joao Mario ve Gedson Fernandes olmak üzere üç Portekizli oyuncu bulunuyor. Ayrıca Beşiktaş'ın Libyalı yıldızı Al-Musrati'nin de Portekiz vatandaşlığı bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Semih antrenmana çıkmadı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler