Beşiktaş'a bir şok daha, Altay maçında onlar da yok!

22.09.2021 - 12:27 | Son Güncellenme: 22.09.2021 - 19:08

Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ve Michy Batshuayi'nin durumu belli oldu. Ghezzal ve Batshuayi, Altay ve Ajax maçlarında oynayacak mı? İşte yanıtı ve detaylar...

Beşiktaş'a bir şok daha, Altay maçında onlar da yok!

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Sahasında 3-0 önde olduğu Adana Demirspor maçından 3-3'lük beraberlikle ayrılarak adeta şoke olan Beşiktaş diğer yandan da sakatlıklarla boğuşuyor. Siyah beyazlılara bir kötü haber de Rachid Ghezzal ve Mitchy Batshuayi'dan geldi.

Ghezzal Altay maçında yok, Batshuayi şüpheli

Dün akşam sakatlanarak oyundan çıkan Ghezzal'ın cuma günü Altay maçında oynayamayacağı öğrenildi. Arka adalesinden sakatlanan oyuncunun, Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Ajax maçında oynayıp oynayamayacağı da belirsiz. Ayrıca Atiba ve Welinton da İzmir deplasmanında forma giyemeyecek. Bu futbolcuların da adalelerinde kanama ve gerilme var.

Beşiktaş'ın Kongo asıllı Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi'nin durumu ise henüz kesinlik kazanmadı. Golcü oyuncu da Adana Demirspor maçında dizinden sakatlık yaşamıştı.

Geniş kadroya nazar değdi

Beşiktaş, geniş bir kadro kursa, sanki nazar değdi. Çünkü daha sezonun başında çok sayıda oyuncusu ya darbeye bağlı veya zorlanmadan ötürü sakatlıklar yaşadı. Takım bir anda revire döndü.

Siyah-beyazlı ekipte Kevin N'Koudou, Damagoj Vida, Alex Teixeira, Mehmet Topal, Necip Uysal ve Umut Meraş'ın sakatlıkları da devam ediyor. Sakatlık nedeniyle Antalya maçında forma giyemeyen Welinton ise Adana Demirspor maçıyla tekrar formasına kavuştu.

8 eksikle gidecekler

Edinilen bilgilere göre Ghezzal, Welinton ve Atiba Hutchinson ile birlikte N'Koudou, Alex Teixeira, Necip Uysal, Mehmet Topal ve Vida'nın da Altay maçında forma giyme şansı bulunmuyor.

Milli takımda sakatlanarak gelen yeni transferlerden Umut Meraş ise İzmir deplasmanına yetişmesi bekleniyor. Adana Demirspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Valentin Rosier de Altay maçında forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler