Beşiktaş'ın Hakim Ziyech Transferinde Mutlu Haber! Chelsea...

Ali Bozkurt
28.11.2022 - 16:10 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 16:20

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın transfer etmek istediği yıldız oyuncu Hakim Ziyech için Premier Lig ekibi Chelsea'dan onay geldi. Faslı yıldız ile görüşme olacak. Detaylar...

Beşiktaş'ın Hakim Ziyech Transferinde Mutlu Haber! Chelsea...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Rachig Ghezzal sakatlığı sonrası transfer etmek isteği Faslı yıldız oyuncu Hakim Ziyech için müjdeli haber geldi. Premier Lig ekibi Chelsea'da beklenen performansı vermeyen 29 yaşındaki oyuncu için görüşmeler sıklaşmaya başlayacak. Detaylar...

Chelsea'dan onay çıktı

Milliyet'te yer alan habere göre, Siyah-Beyazlılar, bir süredir girişimlerde bulunduğu Faslı yıldızın transferi için önemli bir adım attı. Kara Kartal, Hakim Ziyech’i sezon sonuna kadar kiralamak için Chelsea’yi ikna etti. İngiliz kulübüyle maliyet konusunda pazarlıklar başladı. 

Yönetim, kulübe menajerler aracılığıyla önerilen Hakim Ziyech için önemli bir gelişme kaydetti. Faslı hücum oyuncusunun kulübü Chelsea’yle menajerler aracılığıyla ilk teması kuran yönetim, sezon sonuna kadar kiralama önerisi için İngiliz devinden olumlu geri dönüş aldı. Yönetimin, bu gelişmenin ardından oyuncuyu sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralama artı yıldız ismin maaşının yarısını ödemeyi Maviler’e önerdiği kaydedildi. 

Rekor bedelle transfer oldu

Hollanda ekibi Ajax'ta gösterdiği performans sonrası Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeyi başaran Faslı yıldız oyuncu 2020 yılında Premier Lig devi Chelsea'ya 40 milyon Euro'ya transfer olmuştu. 

Premier Lig'de forma şansı bulamıyor

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Hakim Ziyech, İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamadı. Bu sezon Premier Lig'de çıktığı 5 karşılaşmada gol ve asist katkısı sağlayamayan Ziyech, sadece 148 dakika sahada kalabildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Masuaku'nun yerine Danimarkalı
Habere Git

Şampiyonlar Ligi'nde 3 karşılaşmada sonradna oyuna giren Faslı yıldız, sadece 55 dakika sahada kalırken gol ve asist katkısı sağlayamadı. 2022 Dünya Kupası için Katar'da bulunan Ziyech, 2 karşılaşmada da 90 dakika forma giyerek 1 asist yapma başarısı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler