Beşiktaş'a sportif direktör adayı Devin Özek'ten iki teknik direktör önerisi!

Özgür Koç
07.05.2024 - 11:43 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 11:55

Beşiktaş'ın bir numaralı sportif direktör adayı Devin Özek, siyah beyazlı kulübe iki yabancı teknik direktör önerisinde bulundu. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'a sportif direktör adayı Devin Özek'ten iki teknik direktör önerisi!

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon ligde aradığını bulamayan, tek hedefi Türkiye Kupası kalan Beşiktaş, teknik direktör ve sportif direktör konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Devin Özek ile görüşmeler sürüyor

Siyah-beyazlılar, yeni sezonda sportif direktörlük pozisyonunu yeniden hayata geçirmeyi düşünürken bu noktada öne çıkan isim, Almanya Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen A Takım Direktör Yardımcısı Devin Özek oldu. Başkan Hasan Arat'ın Özek ile görüşmeleri olumlu ilerlerken yönetim kurulu da değerlendirmelerini sürdürüyor.

Özek, iki İtalyan hocayı önerdi

Haber Türk'te yer alan habere göre; Devin Özek ile yapılan görüşmelerde teknik direktör konusu da masaya yatırıldı. Yerli hoca adayı olarak Dortmund'da yardımcı antrenörlük yapan Nuri Şahin öne çıkan isim olurken Özek'in yabancı alternatifler de sunduğu öğrenildi.

Raffaele Palladino ve Vincenzo Italiano

Bu hocalardan birisi İtalya Serie A'da Monza'nın teknik direktörü Raffaele Palladino, diğeri ise Fiorentina'nın teknik direktörü Vincenzo Italiano oldu. İki hocanın da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. İki teknik adamın da farklı talipleri bulunuyor.

Monza ile beğeni topladı

Geçen sezonun ilk haftalarında Monza'nın başına geçen Palladino, bu sezon takımıyla 52 puan topladı ve 11. sırada yer aldı. 40 yaşındaki çalıştırıcı oynattığı futbolla beğeni topluyor.

Avrupa'da finalin kıyısında

Fiorentina ile 50 puan toplayıp 9. sırada yer alan Italiano ise Konferans Ligi'nde yarı final ilk maçında Club Brugge'ü mağlup ederek final için avantaj yakalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler