Beşiktaş, Daniel Amartey İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
24.06.2023 - 12:35 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 12:44

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, İngiliz kulübü Leicester City'de forma giyen savunma oyuncusu Daniel Amartey ile ilgileniyor...

Beşiktaş, Daniel Amartey İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş, en az 4-5 oyuncu takviyesi yapıp kadroyu korumak istiyor. Siyah-beyazlı takım stoper takviyesi için son olarak Leicester City forması giyen ve sözleşmesi sona eren Ganalı oyuncu Daniel Amartey'yi gündemine aldı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın, Daniel Amartey için yaptığı teklif

Sabah'ın hanerine göre; 2+1 yıllık sözleşme ve 1.5 milyon Euro maaşın yanı sıra bonuslar teklif edilen Ganalı, kendisini isteyen başka kulüplerin de olması nedeniyle düşünmek için ek süre istedi. 

Şenol Güneş transferde ısrarcı

Teknik direktör Şenol Güneş'in transferinde ısrarcı olduğu 28 yaşındaki futbolcunun durumunu bir an önce netleştirmeyi hedefleyen siyah-beyazlı yönetim ise menajerine, "Bekleyecek çok vakit yok. En kısa sürede kararını bekliyoruz, biz de ona göre rotamızı çizeceğiz" mesajı gönderdi.

İlgini Çekebilir
Rusya'da darbe, Beşiktaş'ı da üzdü!
Habere Git

Amartey, Beşiktaş'a 'Evet' derse hemen sözleşme imzalanacak

Şayet Daniel Amartey, Beşiktaş'a 'Evet' derse hemen İstanbul'a getirilerek resmi sözleşme imzalatılacak. Aksi durumda ise diğer alternatifler için görüşmeler hızlanacak. 

Şenol Güneş, 9 Temmuz'da başlayacak yurt dışı kampına mutlaka stoper transferinin yetişmesini isterken, yönetim de çalışmalarını bu yönde sürdürüyor. Brezilyalı Adryelson da alternatifler arasında...

Sözleşmesi sona erdi

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan Ganalı oyuncunun Leicester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 itibarıyla sona erdi.

İlgini Çekebilir
Devler, Galatasaraylı yıldızın peşinde!
Habere Git

Leicester City kariyeri

İngiliz kulübüyle 145 karşılaşmaya çıkan Amartey 3 gol ve 1 asist kaydetti. Başarılı oyuncu daha önce Kopenhag ve Djurgardens IF gibi takımların da formalarını giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler