İtalya'da olmadı, Beşiktaş'a dönüyor...

23.04.2021 - 11:22 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 11:31

İtalyan ekibi Lecce, Güven Yalçın ile ilgili kararını verdi. Güven Yalçın, Lecce'de kaç maç oynadı ve Beşiktaş'a geri mi dönüyor? İşte yanıtı ve detaylar...

İtalya'da olmadı, Beşiktaş'a dönüyor...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen ve İtalyan ekibi Lecce'ye kiralanan Güven Yalçın'ın durumu belli oldu. Detaylar haberde... 

Lecce, Güven Yalçın ile devam etmeyecek

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Lecce'ye kiraladığı Güven Yalçın sezon sonunda dönüyor. İtalya Serie B ekibi, 5 milyon euro satın almak opsiyonunu kullanmaktan vazgeçti.

Lecce'de kaç maçta oynadı?

Sergen Yalçın'ın, 'Gitsin' raporu verdiği Güven Yalçın, Lecce'de 7 karşılaşmaya çıktı ve hepsine oyuna sonradan girdi. Güven, gol sevinci yaşayamadı. Hatırlanacağı üzere Güven Yalçın, Beşiktaş'tan ayrıldığında havaalanında uzamış sakalları ve bozuk morali ile dikkati çekmişti.

"Beşiktaş'ta beni oynatmadılar"

Güven, İtalya'daki ilk röportajında, "Beşiktaş'ta teknik direktör ve başkan değişti. Sonrasında genç oyunculara daha az şans vermeye başladılar. Skor odaklı kadro seçimleri oldu. Bana göre tecrübeli oyuncuları daha fazla oynatmayı tercih ettiler. Başkan ve hoca değiştikten sonra genç bir oyuncu olarak bana çok az şans verdiler" açıklamasını yaptı. 

BEŞİKTAŞ'TA KRİZİN ADI FORVETSİZLİK HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Güven Yalçın Beşiktaş'ta kaç gol attı?

2018-19 Sezonu
▶23 maç - 8 gol - 2 asist

2019-20 Sezonu 
▶29 maç - 3 gol

2020-21 Sezonu 
▶16 maç - 3 gol

Senin için hazırladığımız haberler