Beşiktaş'a Godin transferinde rakip çıktı!

29.07.2021 - 10:01 | Son Güncellenme: 29.07.2021 - 10:04

Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş'ın gündemindeki defans oyuncusu Diego Godin'e eski kulübü Villarreal'in talip olduğu gündemde. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Godin transferinde rakip çıktı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Geçen sezonu çifte kupayla kapatan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele verecek olan Beşiktaş'ta gözler Diego Godin transferine çevrildi. İtalyan basını, Diego Godin transferinde Beşiktaş'a rakip çıktığını iddia etti. Detaylar haberde... 

Godin'e Villarreal de talip oldu

TuttoMercato'nun haberine göre; 35 yaşındaki defans oyuncusu Diego Godin'in taliplileri arttı. Beşiktaş'ın teklif yaptığı Urugaylı stopere İspanyol ekibi Villarreal'in de ilgi gösterdiği öne sürüldü. 

'Beşiktaş ile görüşmeler durma noktasında' iddiası

Ayrıca haberde Beşiktaş ile Diego Godin arasındaki transfer görüşmelerinin şu anda durma noktasında olduğu, Villarreal'in de Godin için fırsat kolladığı belirtildi. 

Emre Kocadağ açıklamıştı 

Beşiktaş yöneticilerinden Emre Kocadağ, Diego Godin transferiyle ilgili olarak açıklamalar yapmıştı. Kocadağ, "Godin gelmek için ısrarcı. Takımı ise bonservis ücretini asgariye indirmek için 2 gün süre istedi. Biz de haber bekliyoruz. Büyük ihtimalle Godin, Beşiktaş forması giyecek" ifadelerini kullanmıştı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş stoper transferinde sona yaklaştı! Çok az fark var
Habere Git

Geçen sezonki performansı 

Tecrübeli futbolcu geçen sezon formasını giydiği Cagliari'e 28 maçta 2510 dakika süre aldı ve 1 gol attı. Futbolcu daha önce Atletico Madrid, Villarreal, Club Nacional ve Atletico Cerro formalarını da giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler