Beşiktaş'a gol atarsa sevinecek mi? Açıkladı...

21.08.2020 - 14:34 | Son Güncellenme: 21.08.2020 - 14:39

Yeniden Fenerbahçe'ye dönen Gökhan Gönül, Beşikta'a gol atınca sevinip sevinmeyeceğini açıkladı. Gökhan Gönül, Beşiktaş'a gol atınca sevinecek mi? Tecrübeli futbolcu, eşinin paylaşımı hakkında Beşiktaş taraftarlarından bir de ricada bulundu.

Beşiktaş'a gol atarsa sevinecek mi? Açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş sonrası yeniden Fenerbahçe’ye transfer olan Gökhan Gönül, Topuk Yaylası’nda düzenlediği basın toplantısında dikkat çeken ifadelere imza attı. Gökhan Gönül, Beşiktaş’a gol atarsa sevinecek mi? Nasıl bir tavrı olacak? Gökhan Gönül, bu soruya da yanıt verdi.

“Beşiktaş’a saygıda kusur etmem ama Allah gol atmayı nasip etsin”

Tecrübeli futbolcu, “Beşiktaş’a gol atarsam bana ne yakışırsa onu yaparım. Saygıda kusur etmem. Onlar bana zor dönemde sahip çıktılar. Umarım Beşiktaş’a gol ya da goller atarım. Allah bana Beşiktaş’a gol atmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Gökhan Gönül’den eşinin paylaşımı hakkında açıklama

Öte yandan Gökhan Gönül, eşinin sosyal medyadan yaptığı, ‘Su akar yolunu bulur’ şeklindeki paylaşımına da değindi.

"TDK'daki anlamına bakabilirler"

Gökhan Gönül, ”Eşim, aşırı derecede Fenerbahçeli. Normal Fenerli yok, hasta Fenerli. Beşiktaş maçlarına geldiği çok oldu. Su akar yolunu bulur demiş. Beşiktaş taraftarları yanlış anlamasın. Bu bir atasözü. Formasını taşıdığım camialara yanlışım olmadı. Olamaz da. Eşim orada duygusal davranıyor ama Beşiktaş camiasına söylemiş olduğu bir şey değil. Beşiktaş taraftarlarında böyle bir algı oluşmasın. Türk Dil Kurumu’ndaki (TDK) anlamına bakabilirler” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler