Beşiktaş'a iki kötü haber! Alex Teixeira ve Vida hangi maçlarda yok?

12.09.2021 - 12:34 | Son Güncellenme: 12.09.2021 - 13:34

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta sakatlanan Alex Teixeira'nın durumu belli oldu. Teixeira hangi maçları kaçıracak? İşte yanıtı ve detaylar...

Beşiktaş'a iki kötü haber! Alex Teixeira ve Vida hangi maçlarda yok?

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor'u 3-0 yenen Beşiktaş'ta Alex Teixeira ve Domagoj Vida'nın durumu belli oldu. İki oyuncu hangi maçlarda yok? Detaylar haberde... 

Alex Teixeira'nın durumu belli oldu

Beşiktaş'ın bu sezonki transferlerinden Alex Teixeira'nın durumu belli oldu. Futbolcunun çekilden MR'ında yoğun kanama, kısmi yırtık tespit edildi. 

Teixeira Dortmund maçında yok

Buna göre; futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Borussia Dortmund ile oynanacak maçta forma giyemeyecek. Futbolcunun Süper Lig'deki Antalyaspor maçında oynayıp oynayamayacağı ise şu an için belirsiz. 

Bu sezonki performansı

Alex Teixeira Beşiktaş'ta 3 maçta 116 dakika süre aldı. Karagümrük maçında 1 gol atan futbolcu, ilk 11'de başladığı Malatyaspor maçında 43 dakika sahada kalabildi ve yerini Can Bozdoğan'a bıraktı.

Vida kaç hafta yok? 

Ayrıca Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın da durumu belli oldu. Dortmund maçında oynayamayacak olan Vida'nın ayak tarak kemiğinde ileri derece ezilme tespit edildi. Vida da 1 ay kadar oynayamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler