Beşiktaş'a İtalyan yıldız transferi!

Aleyna Gürgen
29.06.2024 - 10:28 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 10:39

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, MLS'te Toronto forması giyen Lorenzo Insigne için transfer temaslarını sıklaştırdı. İşte transfer haberi detayları...

Beşiktaş'a İtalyan yıldız transferi!

Yeni sezonda güçlü bir kadro ile sahada olmak isteyen Beşiktaş'ta çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kartal'ın son olarak Lorenzo Insigne için temasları sıklaştırdığı iddia edildi.

Beşiktaş, İtalyan yıldızı istiyor

Süper Lig'in Siyah-Beyazlı ekibi Paulista ve Rafa Silva'nın ardından İtalyan bir yıldızı da renklerine bağlamak istiyor. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Beşiktaş'ın Amerika'da bulunan yönetim danışmanı Brad Friedel, MLS ekiplerinden Toronto'da forma giyen Lorenzo Insigne için temasları sıklaştırdı. 

Insigne, Beşiktaş'a yakın

Transferi için hem kulübü ile hem de temsilcisi ile görüşme yapılan Lorenzo Insigne'in Avrupa'ya dönmek istediği aktarıldı. Hem kanatlarda hem de forvet arkasında oynayan futbolcu bu nedenle Beşiktaş'ın teklifine de sıcak bakıyor.

Insgine'in geçen sezonki performansı

Toronto ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Lorenzo Insigne geçtiğimiz sezon ekibi için 13 maçta forma giydi. 776 dakika sahada kalan İtalyan futbolcu 4 kez fileleri havalandırırken 3 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler