Beşiktaş Transfer Etmek İstedi Pendikspor Yolunda

Burak Alaca
04.07.2023 - 21:23 | Son Güncellenme: 04.07.2023 - 21:33

Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Erencan Yardımcı için Eyüpspor’dan vize çıkmazken, genç futbolcunun Süper Lig’in yeni ekiplerinden Pendikspor’a kiralanması gündeme geldi.

Beşiktaş Transfer Etmek İstedi Pendikspor Yolunda

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Son iki sezonda Alanyaspor’da kiralık olarak forma giydikten sonra Eyüpspor’a dönen Erencan Yardımcı için flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş’ın da talip olduğu genç golcüye bu transfer için vize çıkmazken, devreye Pendikspor da girdi. 

Beşiktaş'a izin çıkmadı

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, Radyospor’a yaptığı açıklamada Beşiktaş’ın transfer talebini teyit ederken, Erencan Yardımcı’nın transferinde Galatasaray’ın öncelikli olduğunu söyledi. Özkaya, Erencan Yardımcı’dan faydalanmak istediklerini ve takımda tutmayı planladıklarını söylerken, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Pendikspor’un başarılı futbolcuyu kiralık olarak transfer etmesi gündeme geldi. 

Transfer olasılığı yüksek

İstanbul’un iki ekibi, transfer için ilk temasını kurarken transferin gerçekleşme olasılığının da yüksek olduğu gelen haberler arasında yer aldı. 

İlgini Çekebilir
Eyüpspor’a milli yıldız geliyor!
Habere Git

Görkem Bitin Eyüpspor’a

Transfer gerçekleşmesi halinde Pendikspor da bir oyuncusunu Eyüpspor’a gönderecek. Geçen sezon Süper Lig bileti alan Pendikspor’un kadrosunda yer alan Görkem Bitin, Erencan Yardımcı’ya karşılık olarak daha önce yarım sezon formasını giydiği Eyüpspor’un yolunu tutacak.  

30 maçta 3 gol attı

Şampiyon olan Pendikspor’da düzenli forma şansı bulamayan Görkem Bitin, 30 maçta sahaya çıkarken, bin 38 dakika sahada kaldı ve 3 kez gol sevinci yaşadı. Görkem Bitin, 2020-2021 sezonunda Kırklarelispor’dan transfer olduğu Eyüpspor’da yarım sezon forma giyerken, sonrasında Pendikspor’un yolunu tutmuştu. Yardımcı, 2020-2021 sezonunun devre arasında 500 bin Euro karşılığında Eyüpspor’un yolunu tuttu. İstanbul ekibiyle sadece 15 maça çıkan 21 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. 

Son iki sezonu Alanyaspor’da kiralık olarak geçiren Erencan Yardımcı, 18 kez Alanyaspor formasını sırtına geçirdi. 4 gol ve 1 asist kaydeden genç futbolcu, Ömer Erdoğan’ın göreve gelmesiyle birlikte sezonun son haftalarında formayı kapmış attığı gollerle dikkat çekmişti.
 
 
 
 
 
 

İlgini Çekebilir
Ilıcalı, Beşiktaş'ın istediği Ozan kararını açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler