Beşiktaş'a Josef de Souza'dan iyi haber!

01.01.2021 - 14:02 | Son Güncellenme: 01.01.2021 - 14:09

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'a Josef de Souza'dan iyi haber geldi. Siyah beyazlılarda Josef de Souza sakatlığını atlattı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'a Josef de Souza'dan iyi haber!

Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta, sakatlığını atlatan Josef de Souza takımla çalışmalara başladı.

Süper Lig’in, 16. haftasında pazar günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde, kondisyon ve taktik çalışması yaptı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı.

Pas, 5’e 2, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı uygulamaların ardından yapılan şut çalışması ile tamamlandı.

Josef de Souza da idmanda takımla çalışmalara başladı

Beşiktaş’ta sakatlığını atlatan Josef de Souza da idmanda takımla çalışmalara başladı. Sakatlıkları devam eden Ljajic ve Gökhan Töre ise karşılaşmada görev yapamayacak.

 Beşiktaş, Hes Kablo Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın saat 12.00’de basına kapalı yapacağı çalışmayla tamamlayacak ve saat 16.00’da özel uçakla Kayseri’ye giderek kampa girecek.
Senin için hazırladığımız haberler