Beşiktaş'a Kaan Ayhan transferinde dev rakip!

22.10.2021 - 13:13 | Son Güncellenme: 22.10.2021 - 20:51

Beşiktaş, Sassuolo'da oynayan Kaan Ayhan'ı transfer etmek istiyor. İtalyan basını, Kaan Ayhan için Juventus'un da devrede olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Kaan Ayhan transferinde dev rakip!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluk isteyen Beşiktaş, devre arası transfer döneminde stoper mevkisine takviye yapacak. Beşiktaş'ın gündemine gelen milli futbolcu Kaan Ayhan ile ilgili İtalya'dan bir transfer iddiası geldi. Detaylar haberde...

Juventus Kaan Ayhan transferinde Beşiktaş'a rakip oldu

İtalyan Calciomercato'un haberine göre; Serie A devi Juventus, Beşiktaş'ın listesindeki milli futbolcuyla ilgileniyor. Sassuolo futbolcunun satışına izin vermeyi planlıyor. 

Beşiktaş şartları zorlama düşüncesinde

Beşiktaş futbolcunun transferi için devre arasında tüm şartları zorlamayı planlıyor. Hatırlanacağı gibi daha önce hem Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi hem de yöneticilerden Emre Kocadağ, "Kaan Ayhan bizi istiyor, biz de onu. Devre arasında şartları zorlayacağız" demişti. 

Sassuolo Kaan konusunda ne düşünüyor?

Kaan Ayhan bu sezon 8 hafta sonunda sadece 97 dakika süre alabildi. Futbolcunun da daha çok forma giymek istediği biliniyor. Ancak; Sassuolo da Kaan Ayhan'dan kazanabileceği maksimum parayı kazanmayı hedefliyor. 

Sözleşmesi ve güncel piyasa değeri

Transfermarkt verilerine göre; Kaan Ayhan'a şu anda biçilen değer 6 milyon Euro. Oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. 

Senin için hazırladığımız haberler