Beşiktaş'a Khedira transferinde bonservis müjdesi!

23.06.2019 - 10:39 | Son Güncellenme: 23.06.2019 - 13:39

Beşiktaş'a Khedira transferinde bonservis müjdesi!

Serie A'da son 8 yılın şampiyonu olan Juventus'ta forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Sami Khedira'nın son günlerde Beşiktaş'ın transfer gündemine gelmesi gerek Türkiye gerekse de İtalya'da büyük yankı uyandırdı. Khedira Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte son durum...

Beşiktaş ile Khedira arasındaki görüşmeler netleşmeye başladı

Geride kalan sezonda hem kalp problemleri hem de yaşadığı sakatlıklardan ötürü düzenli olarak forma şansı bulamayan ve yalnızca 17 maçta süre alabilen Alman yıldızın Siyah Beyazlılar ile yaptığı görüşmelerdeki detaylar da netleşmeye başladı.

Juventus forması giymesi artık çok zor

Goal.com'un İtalya edisyonu, yeni teknik direktör Maurizio Sarri'nin planları arasında yer almayan 32 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda Juve forması giymesinin artık çok zor olduğunu yazdı.

Khedira şimdilik Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakmıyor

Haberde Juveentus taraftarlarının da sıklıkla eleştirdiği tecrübeli oyuncu için Beşiktaş'ın da devreye girdiği belirtilirken Khedira'nın şimdilik bu fikre pek sıcak bakmadığı aktarıldı.

Yıllık net maaşı transfere en büyük engel

Siyah Beyazlılar'ın Alman futbolcu için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenilirken oyuncunun 5 milyon euro'nun üzerindeki yıllık net maaşının olası bir transferin önündeki en büyük engel olduğu ifade edildi.

Sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor

Torino devinin de bu sorunu çözmek için tıpkı geçtiğimiz yıl Claudio Marchisio'nun gönderirken yaptıkları gibi oyuncunun sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetme yoluna gitmesi bekleniyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler