Beşiktaş'ta Josef de Souza Sakatlandı

Akın Ungan
01.03.2022 - 19:09 | Son Güncellenme: 01.03.2022 - 19:23

Beşiktaş'ın orta sahası Josef de Souza sakatlandı. Kulüp, oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgilendirme yayınladı. Josef de Souza ne zaman dönecek? İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Josef de Souza Sakatlandı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklenenin altında kalan son şampiyon Beşiktaş'a, 28. haftada karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçı öncesi kötü haber geldi.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan tecrübeli orta saha oyuncusu Josef de Souza, 27. haftada Demir Grup Sivasspor maçının 57. dakikasında Necip Uysal'ın yerine oyuna dahil olarak, formasına kavuşmuştu. Siyah-Beyazlılar'dan Josef'in durumu hakkında açıklama geldi.

Josef sakatlandı

Beşiktaş, Josef de Souza'nın sağlık durumu hakkında, "Futbol A Takımımızın Demir Grup Sivasspor ile oynadığı müsabaka sonrasında sol uyluk iç kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Josef de Souza, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçmiş, sporcumuzun sol uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve ödem saptanmıştır." ifadelerini kullandı.

Josef de Souza ne zaman dönecek?

Beşiktaş, tedavisine başlanan Josef de Souza'nın ne zaman takım arkadaşlarının arasına katılacağı hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Josef'in bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş ile 32 karşılaşmada görev alan Josef de Souza, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 33 yaşındaki orta saha, bu sezon takım arkadaşlarına gol pası veremezken, 7 defa sarı kart gördü ve 1 maçta çift sarı karttan oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler