Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ve Miralem Pjanic'in Sağlık Durumunu Açıkladı

Akın Ungan
14.05.2022 - 15:29 | Son Güncellenme: 14.05.2022 - 15:35

Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ve Miralem Pjanic'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda oyuncuların tedavilerine başlandığı belirtildi.

Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ve Miralem Pjanic'in Sağlık Durumunu Açıkladı

AJANSSPOR HANER

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Göztepe ile karşı kaşrıya gelecek olan Beşiktaş'a kötü haber geldi. Siyah-Beyazlılar'da Ersin Destanoğlu ve Miralem Pjanic sağlık sorunları nedeniyle tedaviye alındı.

Kulüp açıkladı

Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ve Miralem Pjanic'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda oyuncuların tedavilerine başlandığı belirtildi. Beşiktaş JK Sağlık Kurulu Koordinatörü Doç. Dr. T. Kerem Ülkü tarafından şu ifadelere yer verildi:

Ersin'in ayak bileğinde gerilme ve kanama

"Futbol A Takımımızın 13.05.22 tarihindeki idmanında sağ ayak bileğinde rotasyonel yaralanma nedeni ile ağrısı olan oyuncuncumuz Ersin Destanoğlu’nun yapılan değerlendirmesinde ayak bileğinde dış bağ grubunda (AİTFL) gerilme ve kanama saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

İlgini Çekebilir
Transfere 1 ay var ama kasada para yok!
Habere Git

Pjanic'te üst solunum yolu enfeksiyonu

"Futbolcumuz Miralem Pjanic’te üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

Senin için hazırladığımız haberler