Beşiktaş'a kötü haber! Talisca'nın yerine düşünülen yıldız elden kaçıyor

27.03.2018 - 17:33 | Son Güncellenme: 27.03.2018 - 17:33

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Talisca son olarak Brezilya A Milli Takım kadrosuna çağrıldı ve sezon sonunda başka bir takıma gitme konusu gündeme geldi. Bonservisi Benfica takımında bulunan Talisca'nın yerine düşünülen yıldız isimlerden biri ise Lucas Paqueta idi. Brezilya'nın Flamengo takımında oynayan 1997 doğumlu oyuncu hakkında Türkiye transfer haklarına sahip menajer Ayhan Yeşilbaş çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Yeşilbaş şunları ifade etti. 

"Talisca'nın durumuna göre Beşiktaş'ta Lucas Paqueta ile ilgili çalışmalar vardı. Talisca'nın durumu netleşmedi. Duyduğum kadarıyla Avrupa'da ciddi şekilde ilgilenildiği bilgisi var. Talisca'nın Roma'ya transferinin gerçekleşmesinin yüksek olduğunu duyuyorum. Talisca Brezilya'da herkes tarafından bilinen bir oyuncu. Daha üst düzey takımlara gidebileceği söyleniyor. Milli Takım'a çağrıldığı zaman oyuncu prim yapıyor."

'Lucas Paqueta, Sevilla ile gelecek sezon için ön anlaşma yaptı. Bonservis 50 milyon...'

"Lucas ile alakalı son olarak Sevilla kulübüyle görüştüklerini biliyorum. Sevilla 50 milyon Euro bonservis bedeli açıkladıklarını söylediler. Yeni sezon için Sevilla kulübü ile görüştüklerini ve bir ön anlaşma yaptıklarıın bilgisini aldım. Bir kaç gün sonra bunu net olarak söyleyebilirim. Beşiktaş'ın bu saatten sonra Lucas'ı alması çok zor. Alınmaya çalışılsa bile çok yüksek bir bedel olacağını söyleyebilirim." 

Senin için hazırladığımız haberler