Alaynaspor, Tayfur Bingöl İçin Beşiktaş'tan Bonservis İstedi! Pürüz Çıktı

Akın Ungan
09.07.2022 - 13:32 | Son Güncellenme: 09.07.2022 - 16:38

Tayfur Bingöl'ün Beşiktaş'a transferinde pürüz çıktı. Alanyaspor, ödeme yapmak istemeyen Ahmet Nur Çebi yönetiminden bonservis talep etti. İşte detaylar.

Alaynaspor, Tayfur Bingöl İçin Beşiktaş'tan Bonservis İstedi! Pürüz Çıktı

Alanyaspor'a imza atarken bile en büyük hayalinin Beşiktaş'ta oynamak olduğunu açıklayan Tayfur Bingöl'ün Siyah-Beyazlılar'a transferinde pürüz çıktı. Alanyaspor'un, Ahmet Nur Çebi yönetiminden bonservis talep ettiği ifade edildi.

Alanyaspor Beşiktaş'tan bonservis istedi

Ağustos 2020'de Bursaspor'dan Alanyaspor'a transfer olan Tayfır Bingöl, imza atarken yaptığı açıklamada en büyük hayalinin Beşiktaş'ta oynamak olduğunu açıklamıştı. Tecrübeli futbolcunun Siyah-Beyazlılar'a transferinde pürüz çıktı. Fotomaç'ın haberine göre Akdeniz ekibi Tayfur Bingöl için ödeme yapmak istemeyen Beşiktaş'tan bonservis talep etti.

Tayfur Bingöl için 2 milyon Euro istendi

Daha önce Tayfur Bingöl konusunda "Tayfur Bingöl, Beşiktaş'a oynamak istediğini söyledi ama 28 yaşında, bizim planlamamıza göre yaşlı. Söyledikleri için teşekkür ederim. Bakalım, belki gündemimize alabiliriz." diyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bonservis bedeli ödemek istemezken, Alanyaspor'dan 2 milyon Euro'luk talep geldi.

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor forması ile 34 karşılaşmada görev alan Tayfur Bingöl, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 10 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler