Beşiktaş Liverpool'dan Divock Origi'yi Transfer Listesine Aldı

Akın Ungan
28.04.2022 - 15:27 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 15:41

Gol yollarında sorun yaşayan Beşiktaş, Liverpool ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Divock Origi'yi tekrar transfer listesine aldı. İşte detaylar.

Beşiktaş Liverpool'dan Divock Origi'yi Transfer Listesine Aldı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon gol yollarında yaşadığı sorunlar nedeniyle beklenenin altında kalan Beşiktaş, yaz transfer döneminde bu problemi aşmak istiyor. Gelecek sezon için forvet arayışlarına devam eden Siyah-Beyazlılar, listesine bir Liverpoollu'yu dahil etti. Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş Divock Origi'ye kancayı taktı.

Temasa geçildi

Daha önce de Kara Kartal'ın gündemine giren Origi, menajeri aracılığı ile kulüp ile temasa geçmişti. Haberde Belçikalı'nın tekrar listeye katılmasında etkili olan faktörün ise Liverpool ile olan sözleşmesinin sezon sonunda bitmesi olarak kaydedildi. Ayrıca Kırmızılar'da yedek kalmaktan sıkılan yıldız oyuncu ile ilk temasın kurulduğu belirtildi.

Sıcak bakıyor

Premier Lig devi Liverpool'da 11'de görev alamayan Origi'nin ise Beşiktaş'a sıcak baktığı, yaz transfer döneminde gelmesi beklenen teklifi kabul edebileceği kaydedildi.

Divock Origi kimdir?

18 Nisan 1995 doğumlu Divoc Origi, futbola ülkesi Belçika'nın Genk takımında başladı. Genk altyapısından Lille'e geçen Origi, Fransız temsilcinin alt yaş kategorilerinde başarılı oldu ve 2013'te profesyonel sözleşme imzaladı. Temmuz 2014'te Liverpool'a 12.63 milyon Euro'ya trasnfer olan Belçikalı Lille ve Wolfsburg'a kiralandı.

İlgini Çekebilir
Larin ile sözleşme krizi sürüyor! Çebi problemi açıkladı...
Habere Git

Origi'nin bu sezonki istatistikleri

Bu sezon Liverpool ile 17 karşılaşmaya çıkan Divock Origi, 6 kez rakip fileleri havalandırdı. 27 yaşındaki forvet, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler