Beşiktaş'a Lizbon'dan Rosier yanıtı! Bonservis...

15.11.2020 - 20:29 | Son Güncellenme: 15.11.2020 - 20:34

Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından Beşiktaş sağ bek pozisyonuna Valentin Rosier'i transfer etti. Sporting Lizbon, Rosier'in bonservisini belirledi. Rosier Beşiktaş'ta kalacak mı? Beşiktaş'a maliyeti ne kadar? İşte detaylar...

Beşiktaş'a Lizbon'dan Rosier yanıtı! Bonservis...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, sezon başında sağ bek pozisyonu için Valentin Rosier'i transfer etti. Siyah-beyazlı takımdaki kariyerine iyi bir başlangıç yapan Rosier'in bonservis bedeli belli oldu. Sporting Lizbon, Rosier için ne kadar bonservis istiyor? Rosier, Beşiktaş'ta kalacak mı? Detaylar haberde...

Sporting Lizbon'dan transfer edilmişti

Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'tan ayrılıp Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından Valentin Rosier, Portekiz'in Sporting Lizbon ekibinden kiralık olarak kadroya dahil edilmişti.

Rosier'in bonservis bedeli ortaya çıktı

Futbolcunun Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı tartışma konusu olurken, Fransız sağ bek için Sporting Lizbon'un belirlediği bonservis bedeli ortaya çıktı.

5 milyon Euro istiyorlar

A Spor'un haberine göre; Beşiktaş, Rosier'in durumunu sordu. Lizbon ekibi Rosier için 5 milyon Euro talep ettiğini Beşiktaş'a bildirdi. 

Beşiktaş'ta kaç maçta oynadı?

24 yaşındaki futbolcu, 2019 yazı döneminde Dijon'dan Portekiz ekibine transfer olmuştu. Rosier bu sezon Beşiktaş'ta 3 maçta oynadı ve 2 asist yaptı. Bu arada Sporting Lizbon ile Beşiktaş arasındaki Rosier anlaşmasında herhangi bir satın alma opsiyonu bulunmuyor.

"Rosier Beşiktaş'ta 650 bin Euro'ya oynuyor"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Rosier'in performansından memnun olduklarını açıklamıştı.

Siyah-beyazlıların yeni transferi Valentin Rosier hakkında değerlendirme yapan Çebi, "Rosier'i çok başarılı buluyorum. Beşiktaş taraftarlarından güzel tepkiler var. 650 bin Euro'ya oynatıyoruz. 2-3 katına bu mevkide oynayan oyuncularımız vardı. Bazı şeyler katlanmazsak olmaz." şeklinde konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler