Beşiktaş'a Lyon deplasmanında sürpriz destek! Maçı tribünden izledi...

25.10.2024 - 11:21 | Son Güncellenme: 25.10.2024 - 11:26

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında deplamanda 1-0 kazandığı Olimpik Lyon karşılaşmasında sürpriz bir destekçisi vardı. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Lyon deplasmanında sürpriz destek! Maçı tribünden izledi...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Fransız temsilcisi Olimpik Lyon'u 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.

Sürpriz destekçi

Lyon valisinin kararı nedeniyle Beşiktaş taraftarının alınmadığı mücadelede stadyumda Beşiktaş'a destek veren sürpriz birisi vardı.

Emirhan İlkhan tribündeydi

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve Torino'ya transfer olan ancak sezon başında ağır bir sakatlık geçiren Emirhan İlkhan, dün Siyah-Beyazlı takımı yalnız bırakmadı. Fanatik'in haberine göre; maç sonunda Beşiktaşlı futbolcuların galibiyet sevinci sırasında çekilen videoda Emirhan'ın da stadyumda olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Emirhan İlkhan, 2022 yılında gösterdiği performansın ardından Torino'ya transfer olmuştu. İlk olarak Sampdoria'ya kiralık olarak giden Emirhan, geçtiğimiz sezon da Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'de forma giymişti. Genç futbolcu bu yaz kamp döneminde çapraz bağ sakatlığı yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler