Beşiktaş'a müjde! Takımla çalışmalara başladı…

24.02.2021 - 15:39 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 18:06

Son dakika haberleri… Beşiktaş, Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, teknik direktör Sergen Yalçın’ın yüzünü güldüren bir gelişme yaşandı. İşte detaylar…

Beşiktaş'a müjde! Takımla çalışmalara başladı…

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü. 

Kara Kartal taktik çalıştı

Antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada oynanan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile tamamlandı. 

Ghezzal 2. bölümde dahil oldu

Siyah beyazlılarda sakatlığı süren Cenk Tosun ve saha koşularına devam eden Montero antrenmana katılmazken, idmanın ilk bölümünde koşu yapan Rachid Ghezzal, ikinci bölümde topla yapılan çalışmalara dahil oldu. Ghezzal'ın Denizlispor maçı kadrosunda yer alması bekleniyor. 

Son karar Sergen Yalçın'ın

Gençlerbirliği ile oynanan maçta sakatlanan Cezayirli yıldızın sol kalça ön adalesinde gerilme ve kanama tespit edilmişti. Rachid Ghezzal'ın Denizli önünde ilk 11 başlayıp başlamayacağı konusunda ise son kararı Sergen Yalçın verecek. Beşiktaş ile Yukatel Denizlispor arasındaki 27. hafta mücadelesi 26 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler