Beşiktaş'a Miralem Pjanic müjdesi! Barcelona gözden çıkardı...

04.03.2022 - 13:12 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 13:26

Miralem Pjanic için sürpriz bir gelişme yaşandı. Barcelona'nın Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Bosnalı oyuncuyu gözden çıkardığı iddia edildi. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Miralem Pjanic müjdesi! Barcelona gözden çıkardı...

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic, İspanya'da gündem oldu. Sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Barcelona'ya geri dönecek olan Miralem Pjanic'in Katalan ekibinde gözden çıkarıldığı ve kadroda düşünülmediği öne sürüldü.

Barcelona, Pjanic'i gözden çıkardı

İspanya basınında yer alan haberlerde; La Liga devi Barcelona'nın geçtiğimiz yaz Beşiktaş'a sezon sonuna kadar kiraladığı Miralem Pjanic, kadroda düşünülmüyor. Katalan ekibi, Bosna Hersekli oyuncu için teklifleri bekliyor ve sezon sonu gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yerini Kessie ile dolduracaklar

Barcelona'nın Pjanic'in yerine sezon sonu İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen Franck Kessie'yi kadrosuna katmaya yakın olduğu öne sürüldü.

Ahmet Nur Çebi, Pjanic'in kalmasını istiyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, kiralık sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Pjanic ve Batshuayi ile ilgili olarak, "Sezon sonu devam etmek isteyebiliriz ama ücretlerini biz belirliyeceğiz. Kalıyorsa kalacaklar kalmıyorlarsa vedalaşacağız. Onları istiyor muyum evet, seviyor muyum evet ama canım cennet istiyor günahlarım bırakmıyor. Dolayısıyla bütçelerimiz onların aldıklarının çok altında bir yerlerde oluşacaktır. Onlar da bunu kabul ederse tabiki bizlerle olacaklar" ifadelerini kullanmıştı.

Pjanic'in Beşiktaş karnesi

Miralem Pjanic, siyah-beyazlı formayla 22 maçın 20'sinde 11'de yer aldı. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, 4 asistle takımına katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler