Beşiktaş'a Nuri Şahin müjdesi!

28.05.2024 - 19:10 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 19:35

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte Beşiktaş'ta yeni teknik direktör çalışmaları hız kazandı. Siyah-Beyazlıların gündemindeki Nuri Şahin'den müjdeli haber geldi.

Beşiktaş'a Nuri Şahin müjdesi!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta gelecek sezon takımın başında hani teknik adamın olacağı merak konusuydu. Siyah-Beyazlıların gündemindeki isimlerden biri olan Nuri Şahin ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yeşil ışık

Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında iki isim ön plana çıkıyor: Nuri Şahin ve Jose Mourinho. Her iki isimle de görüşmelere devam eden Siyah-Beyazlı yönetim, Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Nuri Şahin'den yeşil ışık aldı.

Anlaşmaya varıldı

Gazeteci Kartal Yiğit'in haberine göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından genç teknik adam ile anlaşmaya vardı.

Şampiyonlar Ligi finali bekleniyor

Borussia Dortmund'un, Real Madrid ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasının ardından Nuri Şahin'in açıklanabileceği kaydedildi.

Nuri Şahin'in antrenörlük kariyeri

Teknik direktörlük kariyerine Antalyaspor'da başlayan Nuri Şahin, 2021-22, 2022-23 ve 2023-24 sezonlarında Kırmızı-Beyazlı ekipte toplamda 92 maça çıktı. Nuri Şahin liderliğinde Antalyaspor bu maçlarda 38 galibiyet, 23 beraberlik ve 31 mağlubiyet aldı. Şahin'in Antalyasporu maç başına 1.49 puan ortalamasıyla mücadele etti.

Genç teknik adam, 2023-24 sezonunun ortasında ise Antalyaspor'daki görevinden ayrılarak, futbolcu olarak büyük başarılara imza attığı Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başladı.

Senin için hazırladığımız haberler