Beşiktaş'a öyle bir teklif geldi ki...Kasasını dolduracak

14.12.2017 - 17:56 | Son Güncellenme: 14.12.2017 - 17:56

Beşiktaş'a öyle bir teklif geldi ki...Kasasını dolduracak

Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde rekorları alt üst eden performansı ile aynı zamanda oldukça yüksek bir gelir elde etti. Adını nerdeyse tüm dünyaya duyuran Siyah- Beyazlıların kasasını dolduracak bir teklif daha geldi. 

Beşiktaş'ın bu sezon geliri 50,7 milyon Euro'yu buldu

G Grubu’nda çıktığı 6 karşılaşmadan 4 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrılarak 7 milyon Euro’luk performans bedelini kapan, ek olarak üst tur biletini elde etmesi sebebiyle 6 milyon Euro’yu da kasasına koyan Beşiktaş’ın; pazarlama gelirleri ve ayak bastı parasıyla kazancı, 50.7 milyon Euro’yu bulmuştu.

Şampiyonlar Ligi’nde önemli başarılar elde etmesinin ardından bilinirliği artan Kartal, bu durumu maddi gelire çevirme fırsatı yakaladı.

Başkan Fikret Orman karar verecek

Spor Toto Süper Lig’in Ocak ayında ara döneme girmesi sonrasında devre arası kampını Antalya’da yapmanın hesaplarını yapan Kara Kartal’a, Katar’dan 3 hazırlık maçı teklifi geldi.

Bu ülkede düzenlenecek mini turnuvada yer alması için Beşiktaş Yönetimi’ne, 3 milyon Euro’luk (13.5 milyon TL) önerinin iletildiği bildirildi.
Başkan Fikret Orman’ın, bu teklife teknik direktör Şenol Güneş’le yapacağı değerlendirmenin ardından karar vereceği belirtildi.

Maç başına 1 milyon euro

Kupa 1’deki grup maçlarında galibiyet başına 1.5 milyon Euro gelir elde eden Siyah- Beyazlılar, bu öneriyi kabul etmesi halinde oyun başına 1 milyon Euro elde edecek.

Çin seferinden sonra Katar...

Siyah-Beyazlılar, yeni sezon öncesinde globalleşme projesi kapsamında Çin’in yolunu tutmuştu. Kara Kartal, Çin’in Zhuhai Kenti’nde Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04’le hazırlık maçına çıkmıştı

Endonezya, Pakistan ve İran sırada

Başkan Fikret Orman, 3-2 sona eren maçın ardından Uzak Doğu’ya açılımlarının süreceğini ve sırada; Endonezya, Pakistan ve İran gibi ülkeler olduğunu da belirtmişti.

(FANATİK)

Senin için hazırladığımız haberler