Fabian Balbuena, Beşiktaş'ın Transfer Listesinde

İsa Kethüda
28.01.2023 - 11:40 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 11:55

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın, Brezilya Ligi'nde Corinthians'ta bonservisi bulunan Fabian Balbuena ile ilgilendiği iddia edildi.

Fabian Balbuena, Beşiktaş'ın Transfer Listesinde

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam konuk ettiği Alanyaspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden ve üst üste 5. galibiyetine imza atan Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş aradığı stoperi Brezilya'da buldu

Wout Weghorst'un ayrılmasının ardından yerini eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile dolduran siyah-beyazlı takım, transferde rotasını Brezilya'ya çevirdi.

Fabian Balbuena, Beşiktaş'ın gündeminde

Tudo Timao sitesinde yer alan habere göre; Beşiktaş, Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Corinthians'ta sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayan Fabian Balbuena ile ilgilendiği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Fransız yıldıza teklif!
Habere Git

Transferi bir iş adamı bitirmek istiyor

Haberde, Brezilyalı bir iş adamının, 31 yaşındaki Paraguaylı savunma oyuncusunu Beşiktaş'a götürmek istediği belirtildi.

Başkandan açıklama: "Balbuena kalmak istiyor"

Oyuncunun durumuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Corinthians Başkanı Duilio Monteiro Alves, "Balbuena kalmak istiyor ve kulübüyle konuşacağız. Maycon ile müzakere etmek bile kolay değildi, çünkü yapamazsınız. Zaman dilimi ve savaş sorunu var" şeklinde konuştu. 

Bonservisi Dinamo Moskova'da

Öte yandan Corinthians, Fabian Balbuena'yı sezon başında Rus ekibi Dinamo Moskova'dan 30 Haziran 2023 tarihine kadar kiraladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon Brezilya kulübüyle 3 maçta görev alan ve 270 dakika sahada kalan savunma oyuncusunun Dinamo Moskova ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Kariyerinde Cerro de Franco, Rubio Nu, Nacional, Libertad ve West Ham gibi takımlarda da oynayan Paraguaylı stoper, 29 kez de milli takım formasını giydi, 1 gol ve 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler