Beşiktaş'a Premier Lig'den transfer!

21.06.2019 - 08:20 | Son Güncellenme: 21.06.2019 - 11:20

Beşiktaş'a Premier Lig'den transfer!

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonu 3.sırada bitiren Beşiktaş ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre; Beşiktaş, sağ bek transferinde sona yaklaştı. Carl Jenkinson Beşiktaş ile anlaştı mı? Jenkinson Beşiktaş’a transfer olacak mı? İşte gelişmeler…

Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün alternatifini buldu

Gelecek sezon için iyi bir kadro kurmak isteyen ve transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Gökhan Gönül’ün alternatifini buldu.

Beşiktaş'ın transferde hedefi Carl Jenkinson

Mali açıdan zor günler geçiren siyah-beyazlılar, teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda ilerlerken, siyah-beyazlıların Arsenal ile sözleşmesi biten Carl Jenkinson’i transfer etmek istediği iddia edildi.

Sağ bek transferini bir an önce bitirmek istiyorlar

Finansal Fair-Play nedeniyle bonservisi elinde olan futbolculara yönelen Beşiktaş, geçen sezon sıkıntısını çektiği sağ bek transferini bir an önce bitirmek istiyor.

Carl Jenkinson'un Arsenal ile sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Arsenal’le 30 Haziran’da sözleşmesi bitecek olan ve serbest oyuncu statüsüne kavuşan İngiliz sağ bekle görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtildi.

Jenkinson da Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakıyor

Geçen sezon Arsenal’de 9 maçta şans bulan ve 1 de gol kaydeden 27 yaşındaki oyuncuyu İskoç ekibi Celtic de istiyor. Ancak oyuncunun Beşiktaş’ın teklifine daha sıcak baktığı da belirtiliyor. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler