Beşiktaş'a Rafa'nın ardından ikinci dünya yıldızı! Brad Friedel görüştü...

Özgür Koç
27.06.2024 - 12:13 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 12:26

Portekizli futbolcu Rafa Silva'yı kadrosuna katarak şu ana kadarki en önemli transfere imza atan Beşiktaş, bir başka dünya yıldızı Angel Di Maria için de önemli bir hamle yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Rafa'nın ardından ikinci dünya yıldızı! Brad Friedel görüştü...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Rafa Silva ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah beyazlılar, Silva transferinde olduğu gibi taraftarlarını ayağa kaldıracak bir başka dünya yıldızı transferi için de harekete geçti. 

Angel Di Maria yeniden gündemde

Beşiktaş, daha önce de gündemine gelen Benfica'nın 36 yaşındaki Arjantinli yıldızı Angel Di Maria'yı yeniden gündeme aldı. 

Friedel, Di Maria ile görüştü

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, transferde yetkili olan Beşiktaş Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel, Angel Di Maria ile bir kez daha görüştü. 

Maddi şartlar ikinci planda

Haberin detayında, Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel oyuncunun istediği kontratı vermeye hazır olduğu ancak Di Maria için maddi şartların ikinci planda olduğu kaydedilirken, tecrübeli yıldızın Süper Lig'de oynamaya ve Türkiye'de yaşamaya ikna olması lazım gerektiği aktarıldı.

17 gol ve 15 asistle oynadı

36 yaşındaki yıldız futbolcunun Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Tecrübeli kanat oyuncusu geride kalan sezonda 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler