Beşiktaş’a Serie A’dan yıldız! Transfer teklifini kabul etti

Orhan Gülek
05.08.2021 - 17:14 | Son Güncellenme: 05.08.2021 - 17:19

Transfer haberleri… İtalyan basını Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan'ın Beşiktaş’tan aldığı transfer teklifini kabul ettiğini duyurdu.

Beşiktaş’a Serie A’dan yıldız! Transfer teklifini kabul etti

AJANSSPOR - HABER

Transferde gözünü Rachid Ghezzal ve Alex Teixeira gibi beklenen isimlere çeviren Beşiktaş sürpriz bir isimle ters köşe yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, İtalya Ligi Serie A ile özdeşleşen bir yıldızı daha kadrosuna katmak üzere.

Maaş ve imza parası konusunda anlaşıldı

İtalyan medyasına göre siyah-beyazlılar, bonservisi Inter’de bulunan Radja Nainggolan ile anlaştı. Calciomercato'da yer alan haberde; Belçikalı yıldız ile Beşiktaş yönetiminin, maaş ve imza parası konusunda el sıkıştığı duyuruldu.

Bu gelişme sonrası artık Nainggolan'ın, Inter ile Beşiktaş arasında bonservis konusunda anlaşma sağlanmasını beklediği kaydedildi. Haberin detaylarında ayrıca, Radja Nainggolan'ın menajeri Beltrami'nin Beşiktaş'la görüşmelerini sürdürmesi için 3 Eylül'e kadar Hakan Korkmaz'a yetki verdiği de yer aldı.

Radja Nainggolan'ın performansı

Geçen sezon Cagliari'de kiralık oynayan 33 yaşındaki Belçikalı 10 numara Radja Nainggolan, 188 maçta 14 gol 13 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler