Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'i Transfer Etmek İçin Tekrar Masada

Ali Bozkurt
30.01.2023 - 18:43 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 18:59

Beşiktaş, kadrosuna katmak istediği Konyasporlu orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic'i transfer etmek için tekrardan görüşmelere başladı. Detaylar...

Beşiktaş,  Amir Hadziahmetovic'i Transfer Etmek İçin Tekrar Masada

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Beşikaş'ta transfer çalışmaları sürerken gündeme Konyaspor forması giyen Amir Hadziahmetovic geldi. Siyah-Beyazlılar, Yeşil-Beyazlı ekiple tekrardan masaya oturacak. Detaylar...

''Yeniden masaya oturdular''

Fatih Doğan'ın haberine göre, Beşiktaş 6 numaraya Hadziahmetovic için Konyaspor’la yeniden masaya oturdu. Bu sefer iki tarafın da transfere daha çözüm odaklı yaklaştığı öğrenidi. Ardaki farkın azaldığını ifade etti.

Beşiktaş'ın teklifi belli oldu

Beşiktaş'ın Konyaspor'a Amir için yaptığı transfer teklif 3 milyon euro bonservis bedeli ve 1 milyon euro perofrmansaa bağlı bonus olarak belirlendi. Siyah-Beyazlılar ayrıca sonraki satıştan ise %20 pay teklifi ekledi.

İlgini Çekebilir
Fransız basını Beşiktaş'ın yeni transferini açıkladı
Habere Git

Konya'dan ayrılmak istiyor

6 gol ve 2 asistle bu sezon da istikrarını koruyan Amir, bir buçuk yıl daha sözleşmesinin bulunduğu Konyaspor'dan ara transfer döneminde ayrılmak istiyor.

Galatasaray'ın gündemine geldi

Konyaspor forması giyen Amir Hadziahmetovic, geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'ın gündemine geldi. Sarı-Kırmızıların anlaşma sağlayamadı iddia edildi.

İlk tekif kabul edilmedi

TRT Spor'da yer alan habere göre, Beşiktaş Hadziahmetovic için Konyaspor'a 2,5 milyon euro'luk teklif yaptı. Konyaspor teklifi kabul etmedi.  Konyaspor'un istediği rakam ise 5 milyon euro. İki ekip arasında görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Fransız orta saha oyuncusu için teklifini yükseltti!
Habere Git

26 gole katkı sağladı

Süper Lig'de bu zamana kadar 169 karşılaşmada forma giyen Amir Hadziahmetovic, 12 gol atarken 14 asist yapma başarısı gösterdi. Başarılı orta saha oyuncusu Premijer Liga da ise 36 karşılaşmada forma giyme şansı elde etti. Bu maçlarda ise 3 gol 2 asist yaptı.

Süper Lig güncel puan durumu

Burnley istedi

Boşnak orta sahaya Burnley 3.5 milyon Euro bonservis + 1 milyon Euro Premier Lig'e çıkma bonusu önerdiği iddia edildi. Konyaspor henüz anlaşma sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler