Beşiktaş'a şok üstüne şok: Aboubakar ve Larin'den sonra kaptan yok

Eren Tuncay
24.04.2021 - 14:10 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 14:16

Spor Toto Süepr Lig'de Kayserispor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'a mücadele öncesi Atiba'dan kötü haber geldi. Kaptan, kadrodan çıkartıldı. İşte sebebi...

Beşiktaş'a şok üstüne şok: Aboubakar ve Larin'den sonra kaptan yok

Erdal CÖMERT - AJANSSPOR

Son haftalarda sakatlıklardan dolayı zor günler geçiren Beşiktaş'a bir kötü haber daha geldi. Son atntrenmanı tamamlayamalan Atiba Hutchinson'ın Kayserispor karşılaşmasında oynaması tehlikeye girdi.

Atiba Hutchinson son antrenmanı yarıda bıraktı

Özellikle forvet hattında sakatlıklar nedeniyle büyük sorun yaşayan Beşiktaş'ta kaptan Atiba Hutchinson ve ligde asist kralı olan Rachid Ghezzal dün yapılan son antrenmanı yarıda bıraktı. Yapılan tetkiklerde Ghezzal'de sorun çıkmazken Atiba Hutchinson kadrodan çıkarıldı.  

Forvet oynayabilir deniliyordu

Özellikle santrafor mevkiisindeki eksiklikler nedeniyle Beşiktaş Teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Atiba ve Necip Uysal'ı hafta içinde forvet hattında denediği belirtilmişti. Atiba'nın yokluğunda Sergen Yalçın'ın daha önce performanslarından memnun olmadığını söylediği Bernand Mensah ve Adem Ljajic'i kullanmak zorunda kalacak.

Ardı ardına sakatlıklar

Beşiktaş, sakatlıklardan dolayı Kayserispor karşılaşmasına son derece eksik bir kadroyla çıkacak. Atiba'nın da olmadığı siyah beyazlılarda son durum şöyle:

  • Ajdin Hasic: Milli takımda sakatlık yaşadı. Sezonu kapattı.
  • Cenk Tosun: Erzurumspor karşılaşmasında sakatlandı. Sezonu kapadı.
  • Oğuzhan Özyakup: Ankaragücü maçında sakatlandı. Kayserispor maçında forma giyemeyecek.
  • Vincent Aboubakar: Milli takım arasından sakat döndü. Sivasspor'a karşı forma giydi. İlk yarının sonunda sakatlandı. Galatasaray derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor.
  • Cyle Larin: Sivasspor maçında sakatlandı. Tedavisine devam ediliyor. Kayserispor karşılaşmasında oynamayacak.
  • Welinton: Sarı kart cezası nedeniyle Kayserisop karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Atiba'nın 2020-2021 sezonu performansı

Beşiktaş'ın kaptanı Atiba Huthinson, takımının ligde oyrnadığı 34 maçın 31'inde ilk 11 olarak forma giyerken 1 kez sonradan oyuna dahil oldu. 2 maçta sakatlığı nedeniyle kadroya giremedi. 2639 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu 4 gol atarken 9 asist yaptı. Beşiktaş kariyerinde 288 maça çıkan Atiba, 23 kez topu ağlara gönderirken, 32 kez asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler