RB Leipzig Teknik Direktörü Domenico Tedesco: "Sörloth Bizimle Kalacak"

İsa Kethüda
27.06.2022 - 14:35 | Son Güncellenme: 27.06.2022 - 14:47

Transfer haberleri... Almanya Ligi takımlarından RB Leipzig teknik direktörü Domenico Tedesco, Norveçli golcü Alexander Sörloth'un takımda kalacağını açıkladı.

RB Leipzig Teknik Direktörü Domenico Tedesco: "Sörloth Bizimle Kalacak"

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan ve Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'te forma giyen Norveçli golcü Alexander Sörloth ile ilgili siyah-beyazlı takıma kötü haber geldi. 

Kicker'de yer alan habere göre; RB Leipzig Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Yussuf Poulsen'in sakatlandığını ve Alexander Sörloth'un takımda kalacağını söyledi.

"Sörloth bizim oyuncumuz ve bizimle kalacak"

Tedesco, "Poulsen'in sakatlığı sonrası Sörloth'la ilgili düşüncemiz değişti. Sörloth bizim oyuncumuz ve bizimle kalacak. Geri dönmesini dört gözle bekliyoruz. Onunla antrenman yapıp son durumu konuşacağız. O bunu hak ediyor" dedi. 

Trabzonspor'un Sörloth planı

Öte yandan, Trabzonspor'un da Danimarkalı golcü Andreas Cornelius'un takımdan ayrılması durumunda yerini eski golcüsü Alexander Sörloth ile doldurmak istediği iddia edildi.

PSV ve Fiorentina devrede

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Hollanda’dan PSV ile İtalya’dan Fiorentina’nın Cornelius ile ilgilendiği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fırtına'dan Henry Onyekuru hamlesi
Habere Git

Bordo-mavili yönetim, Danimarkalı futbolcuya gelecek olası tekliflerin yanı sıra Koita’ya yapılması muhtemel teklifler karşısında da nasıl bir politika izleyeceğini belirledi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Murat Cem Akpınar kiralandı! İşte yeni takımı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler