Beşiktaş Suriye Asıllı Savunmacı Aiham Ousou'yu Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
24.01.2023 - 09:43 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 10:11

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş savunmaya takviye için Slavia Prag'ta forma giyen Suriye asıllı İsveçli defans Aiham Ousou'yu kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş Suriye Asıllı Savunmacı Aiham Ousou'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Ara transfer dönemi başlamasından sonra çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta gündeme Suriye asıllı İsveçli savunma oyuncusu geldi. Siyah-Beyazlılar,  Slavia Prag'ta forma giyen Aiham Ousou'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi. Detaylar...

Beşiktaş, resmen istedi

İsveç basını Sportbladet'in haberine göre: Beşiktaş, Slavia Prag forması giyen 23 yaşındaki stoper Aiham Ousou'yu kadrosuna katmak istiyor. Siyah-Beyazlıların sunduğu ilk teklif kabul edilmedi. Slavia Prag ise beklediği bonservisi Kartal'a iletti.

Beşiktaş'ın teklifi belli oldu

Beşiktaş, Slavia Prag forması giyen 23 yaşındaki İsveçli stoper Aiham Ousou için 3.5 milyon euro teklif etti. Slavia Prag, yaklaşık 5 milyon euro talep ediyor.  Siyah-Beyazlılar genç savunmacıyı satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna katmak için teklif sundu. Zorunlu satın alma maddesinin yer aldığı transfer paketine olumlu cevap gelmediği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan iptal edilen gole tepki
Habere Git

Fenerbahçe'nin gündemine geldi

Sezon başında transfer çalışmaları yapan ve savunma bölgesine transfer yapmak için gündemine Aiham Ousou'yu alan Fenerbahçe, oyuncu tarafı ile anlaşma sağlayamadığı iddia edilmişti. Kanarya daha sonra rotayı Brezilyalı Gustavo Henrique'ye çevirmiş ve transferi tamamlamıştı.

2 gole katkı sağladı

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan genç savunma oyuncusu bu sezon Çekya Ligi'nde 2 gole katkı sağladı. Genç savunmacı Aiham Ousou 21 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda ise takımı adına 1 gol atarken 1 asistle oynadı.

Güncel piyasa değeri 1.8 milyon Euro olan Ousou'nun kulübüyle olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. Aiham Ousou kariyerinde Hacken, GAIS, AFC Eskilstuna ve Västra Frölunda gibi takımlarda da forma giymişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan ayrıldı, tutunamadı!
Habere Git

Şampiyonluk savaşı veriliyor

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre Çekya ekibi bu sezon şampiyonluk mücadelesinde olduğundna dolayı genç savunmacıyı takımdan göndermek istemiyor. Tek şartı ise bonservisin peşin ve yüksek olması. Yerine takviye yapabilmek için 5.4 milyon euro talep edildi.

Hangi takımlarda oynadı?

Genç savunmacı sırasıyla Vastra Frölunda, Hacken, AFC Eskilstuna, GAIS ve Slavia Prag formaları giydi. İsveç'in alt yaş milli takımlarında görev yapan Ousou, İsveç U21 Milli Takımı ile 7 maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler