Al-Nassr, Talisca'nın Beşiktaş'a transferine onay verdi

İsa Kethüda
19.08.2023 - 19:01 | Son Güncellenme: 19.08.2023 - 19:23

Beşiktaş, Anderson Talisca sevdasından vazgeçmiyor... Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, Talisca'nın transferi için Beşiktaş'a haber yolladı. İşte detaylar.

Al-Nassr, Talisca'nın Beşiktaş'a transferine onay verdi

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Son olarak Alex Oxlade-Chamberlain ve Milot Rashica gibi iki yıldızı kadrosuna katan Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak üzere...

Siyah-beyazlılar, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr forması giyen Anderson Talisca'yı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyordu.

Al-Nassr'dan Talisca transferine onay

Mdrjalnassr'ın haberine göre; Al-Nassr kulübünün, Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın transferini görüşmek için Beşiktaş'a haber yolladığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta ayrılık! Genç oyuncu kiralık gitti
Habere Git

Haberde, 29 yaşındaki yıldız oyuncunun Siyah-Beyazlı ekibe gitmesine onay çıktığı ifade edildi.

Bilindiği üzere Beşiktaş'ın Talisca'ya yıllık 6 milyon Euro garanti ücret ve 2 milyon Euro bonus, kulübüne ise 15 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edilmişti.

Al-Nassr performansı

Al-Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Talisca, Suudi ekibi ile çıktığı 66 karşılaşmada 44 gol ve 8 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Hasic'i Sarajevo'ya kiraladı
Habere Git

Daha önce Beşiktaş forması giyen ve 1 Lig şampiyonluğu sevinci yaşayan Brezilyalı oyuncu, söz konusu görev aldığı 80 karşılaşmada 37 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler