Beşiktaş'ta Domagoj Vida Milli Takımda Sakatlandı

30.03.2022 - 12:18 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 12:37

Süper Lig'in 31. haftasında yeni hocası Valerien Ismael yönetiminde deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak olan Beşiktaş'a kötü haber geldi. Milli futbolcu sakatlandı! İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Domagoj Vida Milli Takımda Sakatlandı

Ligdeki son 3 maçında 7 puan kaybeden Beşiktaş, yeni hocası Valerien Ismael ile yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Siyah beyazlılar ligde bu hafta sonu deplasmanda lider Trabzonspor'a konuk olacak. Dev karşılaşma önçesinde Kartal'a milli futbolcusundan kötü haber geldi.

Vida milli takımda sakatlandı

Dünya Kupası vizesini alan Hırvatistan hazırlık maçında Bulgaristan'ı 2-1 devirdi. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş'ı üzecek haberi Hırvatistan Teknik Direktörü Zlatko Dalic verdi. Tecrübeli hoca, Domagoj Vida'nın sakatlandığını belirtti.

Durumu kontrollerin ardından belli olacak

Bulgaristan karşısında maça 11'de başlayan Beşiktaşlı Domagoj Vida ikinci yarının başında yerini Ivan Perisic'e bırakmıştı. Karşılaşmanın ardından konuşan Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic, "Bu maçta Skoric ve Vida'yı sakatlıklardan dolayı değiştirmek zorunda kaldık. İkisi için de gerçekten üzgünüm" dedi. Vida'nın durumunun yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a kötü haber! Milli takımda sakatlandı
Habere Git

Hırvat futbolcunun 4 Nisan Pazar günü saat 20.30'da Medical Park Stadı'nda oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasında forma giyip, giyemeyeceği şimdilik belirsiz. 

Senin için hazırladığımız haberler