"Beşiktaş'a transfer olmak benim için bir başarı sayılır"

18.10.2020 - 12:18 | Son Güncellenme: 18.10.2020 - 14:02

Son dakika Beşiktaş haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen Francisco Montero gündeme dair açıklamalarda bulundu. İspanyol futbolcu transfer süreci, Türkiye'deki futbol hakkında, idolü ve Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı ile ilgili de konuştu.

"Beşiktaş'a transfer olmak benim için bir başarı sayılır"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın İspanyol ekibi Atletico Madrid'den kadrosuna kattığı Francisco Montero basının sorularını yanıtladı. 21 yaşındaki oyuncu, "Beşiktaş'a transfer olmak benim için bir başarı sayılır" dedi. 

"Beşiktaş formasını giymek benim için büyük bir mutluluktu"

Siyah-beyazlı takımın formasını giydiği için mutlu olduğunu ifade eden Montero, "Beşiktaş formasını giymek benim için büyük bir mutluluktu. Beşiktaş'a transfer olmak benim için bir başarı sayılır. Beşiktaş'ta futbol hayatıma başarılı bir şekilde devam etmek istiyorum.

"Başka bir seçeneğe bakmadım"

1 yıl Deportivo'da kiralık oynadım. Bu sebeple Diego Simeone ile konuşma şansım olmadı. Menajerim Beşiktaş'tan gelen teklifi söyleyince başka bir seçeneğe bakmadım" dedi. 

"Gözlükle oynamayı denedim ama..."

Her pozisyonda oynayabileceğini belirten İspanyol oyuncu, "Hocamız talep ettiği sürece takıma katkı yapmak için her pozisyonda oynarım. Gözlükle oynamayı denedim ama görüş açımı kısıtladığı için çıkartmaya karar verdim.

"Her oyuncu oynamak ister"

Bizim gibi çok gol yiyen takımlarda defans ve kaleciler hatalı bulunur ama bu bir takım çalışması. Bunu iyi seviyeye çıkarmamız lazım. Vida ve Welinton ile forma mücadelesine gelirsek... Her oyuncu oynamak ister. Kararı hocamız verecek" şeklinde konuştu. 

"İspanya ve Türkiye arasında çok fark var"

İspanya ve Türkiye arasında çok fark olduğunu söyleyen Montero, "İspanya ve Türkiye arasında çok fark var. İspanya'da daha taktiğe dayalı bir oyun var. Türkiye'de ise İngiltere'ye benzer şekilde fiziğe dayalı bir oyun var.

"Fizik olarak kendimi geliştirmem gerekiyor"

En zayıf yönümden başlayayım. Fizik olarak kendimi geliştirmem gerekiyor. Arkama atılan toplarda kendimi geliştirebilirim. Güçlü yanım ise ayaklarım ve uzun toplarım" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş'ta kalmak ister misin?

"Beşiktaş'ta kalmak ister misin?" sorusuna Montero, "Bunu konuşmak için çok erken. Önümüzdeki hafta oynanacak maça odaklandım. Sezon sonu böyle bir şey olursa konuşabiliriz" şeklinde yanıt verdi.

"İstanbul çok hoşuma gidiyor"

İstanbul'u beğendiğini kaydeden 21 yaşındaki oyuncu, "İstanbul çok hoşuma gidiyor. İnsanların yaklaşımı çok sıcak. Trafik sorunu var.

"İdol olarak en beğendiğim oyuncu ise Godin"

İdol olarak en beğendiğim oyuncu ise Godin. Saha içi ve saha dışında onu örnek alıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler