Beşiktaş'a transfer uyarısı: Sakatlığı korkutuyor!

31.07.2021 - 10:57 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 11:01

Beşiktaş forvet transferi yapacak. Portekiz basını, Diego Costa transferi ve sakatlığı konusunda uyarı yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'a transfer uyarısı: Sakatlığı korkutuyor!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen sezon şampiyon olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlıların gündemine gelen golcü futbolcu Diego Costa ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Detaylar haberde...

Diego Costa uyarısı

Portekiz'in Record gazetesi Diego Costa'ya talip olan takımlara uyarı niteliğinde bir haber yaptı. Haberde, "Diego Costa, uzun süredir futbolun dışında. Onu kim transfer edecek?" sorusunu sordu.

Beşiktaş tüm riskleri almaya hazır

Haberde, "Türk temsilcisi Beşiktaş, Diego Costa konusunda tüm riskleri almaya hazır" ifadelerine yer verildi. Bilindiği üzere Beşiktaş futbolcu için teklifini yaptı ve beklemeye geçti. 

Beşiktaş en iyi teklifi yapan kulüp 

Son olarak İspanyol ekibi Atletico Madrid'de forma giyen Diego Costa, Avrupa'da birçok kulüple görüşme yaptı. İtalyan basınına da göre de futbolcuya Beşiktaş kadar iyi bir teklif yapan kulüp çıkmadı.

Diego Costa'ya ne teklif edildi? 

İspanya ve Brezilya kulüplerinin yıllık 1.7 milyon Euro civarında teklif sunduğu futbolcuya Beşiktaş 2 yıllık bir kontrat önerdi. 

İspanyol futbolcuya yıllık 3 milyon Euro önerildiği iddia ediliyor. Beşiktaş'ın imza parası vermeye de sıcak bakmadığı biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler