Beşiktaş'a transferde Cenk Tosun müjdesi!

13.09.2018 - 08:16 | Son Güncellenme: 13.09.2018 - 11:16

Beşiktaş'a transferde Cenk Tosun müjdesi!

Anderson Talisca'nın formasını giydiği Guangzhou'nun Cenk Tosun'a talip olduğu iddiaları Beşiktaş yönetiminin iştahını kabarttı.

Bir sonraki satıştan pay alacak

Konuşulan 40 milyon euro'luk rakam ise özellikle Everton'la yapılan anlaşmada yer alan %7.5'lük bir sonraki satış hakkını akıllara getirdi.

Anlaşmadaki detaylar Beşiktaş'ın lehine

Beşiktaş'ın İngiliz ekibiyle yaptığı anlaşmada "Cenk Tosun'un Everton tarafından ileride 3. bir kulübe nihai transferi halinde, Everton'a ödenecek transfer bedeli ile Everton tarafından transfer tarihi itibariyle şirketimize ödenmiş olan transfer bedeli arasındaki farkın %7.5'u şirketimize ödenecektir" ifadesi yer alıyor.

Çin ekibi Cenk Tosun'u istiyor

Çin Ligi'nde son 9 haftaya girilirken Burak Yılmaz'ın eski takımı Pekin'le şampiyonluk yarışı veren Guangzhou, 6 golde kalan Brezilyalı forveti Alan'ın yerine forvet arıyor. Cenk ise 3-4 adaydan birisi olarak öne çıkmış durumda.

Talisca'dan Cenk Tosun paylaşımı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen ve Çin Ligi'ne transfer olan Anderson Talisca'dan Cenk Tosun'lu paylaşım geldi.

Cenk'i etiketledi

Brezilyalı oyuncu sosyal medya hesabından Beşiktaş'ta birlikte forma giydiği takım arkadaşı Cenk Tosun ile olan gol sevincini paylaştı ve eski takım arkadaşını etiketledi.

Talisca kariyerine Çin'de devam ediyor

Cenk geçen sezon devre arasında Everton'a transfer olurken Talisca da sezon sonu Guangzhou Evergrande ile sözleşme imzalamıştı. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler